woensdag 12 augustus 2015

Koffieservies modern

Ruim assortiment aan horeca kwaliteit koffieservies. VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Bekijk Direct Ons Complete Assortiment!

Koffieservies van alle merken op beslist. Het servies van VTwonen is modern en minimalistisch. De witte serviesserie bevat inspirerende spreuken en teksten die een verrassende toevoeging zijn in iedere serviezenverzameling. Liefhebber van modern retro servies?


De serviescollectie van HKLiving heeft een 70’s twist met een warme, natuurlijke uitstraling. Als we denken aan porselein servies, komt er veelal een klassiek beeld bij ons naar boven. Klassiek porselein servies zien we vaak al sinds we klein zijn, en dan meestal bij onze grootouders thuis.


De laatste jaren lijkt het klassieke koffieservies plaats te hebben gemaakt voor een moderner servies.

Ook kunt u kiezen uit alle soorten koffieservies modern. En uit badkamer, thuis koffieservies modern. De onderdelen van de koffieserviezen verschillen nogal met elkaar. Zo vindt u bij het ene koffieservies de standaard kop en schotels terwijl een ander koffieservies zeer uitgebreid is. Servies wordt verzekerd verzonden.


Vandaag bestel morgen in huis. Met het ontstaan van de koffiespecialiteiten in Italië, Oostenrijk en Frankrijk ontstonden er meer eisen en werden onze koffie- en combiserviezen steeds uitgebreider. Naast meer vormen en kleuren ontwikkelden wij ook een nieuwe generatie. Bij een piekfijn gedekte tafel hoort mooi servies. In 2-werkdagen geleverd.


Er zijn verschillende soorten koffieserviezen verkrijgbaar: van zeer modern en trendy tot heerlijk ouderwets en degelijk. Kamers vrij in Moderne Hotel. Hippe merken, zoals Blond Amsterdam en Oilily, ontwerpen ook koffieserviezen voor hun fans. Een goed koffieservies is gemaakt van keramiek of (Duits) porselein. Horecasupply levert vele merken horeca servies o. Serax, RAK Porcelain, Gastro, St.


James, Churchill Maastricht porselein.

Bestel eenvoudig en snel online. Is het servies toch gebroken wanneer het wordt. Frisse groen brengt het tijdloos mooie blätterdekor op uw tafel.


Een charmante blikvanger, die door zijn onconventionele hoekige vorm biedt. Spelenderwijs integreert het servies in elk interieur of modern , traditioneel of landelijke stijl. Het koffieservies bevat kopjes, schoteltjes, 6. Kies je favoriete servies en bestel het vandaag nog online Van 2-persoons servies tot 12-persoons servies Met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts