vrijdag 21 augustus 2015

Wissellijst 70 x 100

Gratis verzending boven 39€. Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Doe inspiratie op en bestel direct.

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Sorteer op: Foto-tabel Lijst. Producten getagd met wissellijsten x 1cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Kies dan voor een wissellijst van 70x1formaat. Wilt u een indrukwekkend effect creëren?

De klassieke lijst is verkrijgbaar in zwart en wit hout én in goud-, zilver- en koperkleurig aluminium. Deze grootformaat lijsten zijn uitermate geschikt. Onze wissellijsten worden geleverd met plexiglas voor een duurzaam oppervlak met een glasheldere look, net alsof uw lijst echt glas heeft. Wij bieden ook posterhangers aan, een trendy alternatief voor een klassieke.


Zo kunt u deze 70x100cm wissellijsten aan de muur bevestigen maar ook op de grond plaatsen. Deze Zusss ahouten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss poster aan de muur kunt hangen. De frames zijn gemaakt van hout.


Ook leuk: hang er eens een foto in! Fotolijst aluminium Duo zilver 70x1cm. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Probeer eens meerdere van onze wissellijsten te combineren. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Voor een speels effect kunt u ervoor kiezen om een wissellijst 70x100cm te matchen met bijvoorbeeld een wissellijst 40x60cm.


Ook kunt u een mooi kleurencontrast creëren door verschillende kleuren lijsten door elkaar te gebruiken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Als je indruk wilt maken met een wissellijst is het formaat 70x100cm uitermate geschikt. Zijn de posters op voorraa dan wordt je bestelling binnen werkdag verwerkt en heb je je posters snel in huis. Dankzij het gebruik van plexiglas met een anti-reflectie zijde in plaats van regulier glas blijft de wissellijst lichtgewicht en heb je het beste zicht op de poster! Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.


Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs.


In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Onze levertijd is normaal 3-werkdagen vanaf de besteldatum. Tevens kunnen de wissellijsten zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Bent u opzoek naar een speciale maat? Geen probleem, want wij leveren ook maatwerk.


Geef uw poster, kunst of foto extra uitstraling met een wissellijst van 70x100cm. Deze wissellijsten worden standaard geleverd met polystyreen voorzetplaat. Aluminium Frames 70x1v.


Makkelijk bestellen Snelle levering Evt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts