vrijdag 14 augustus 2015

Ontwerp je eigen behang

Bepaal je eigen vorm en opdruk. Inclusief montageadvies op maat. Ontwerp je eigen informatieborden. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen werkdagen thuisbezorgd.


Het behangpapier van de 21ste eeuw: gepersonaliseer makkelijk te plaatsen en onderhoudsvriendelijk. Kies een foto uit onze beelddatabank of upload je eigen ontwerp en zie het behang tot leven komen in je woonkamer, slaapkamer of het kleinste kamertje. Heb je nou op vakantie een prachtige foto gemaakt. Eentje die zo uit een reisfolder zou kunnen komen. En dan niet klein in een lijstje.


Ontwerp je eigen behang

Nee – levensgroot en de hele wand bedekkend. Zo lijkt het alsof je er elke keer weer middenin staat. Hier kun je je eigen behang ontwerpen. Geef vervolgens het gewenste formaat op en binnen enkele dagen heb jij je unieke behang in huis!


Gebruik jouw eigen ontwerp om je huis een persoonlijk tintje te geven, kies een leuke fotocollage voor de kinderkamer of een klassiek Victoriaans patroon voor plafondranden. Verkrijgbaar in standaard of premium behangpapier. Behang met een uniek ontwerp is een populaire categorie voor wat voor kamer of uitstraling dan ook.


Ontwerp je eigen behang

Photowall biedt hoge kwaliteit, gratis verzending en snelle bezorging. Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken.


Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking! Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Tijdens het samenstellen van het fotobehang zie je direct het eindresultaat en kun je verschillende dessins uitproberen. Wij helpen graag bij het ontwerpen van jouw eigen behang.


Er is volop keuze in behang. Er liggen kant-en-klare rollen in de winkels en er zijn behangboeken waaruit je exclusief behang kunt bestellen. Maar heb je nou een geweldig idee voor een thema in je kamer, een mooie foto van je vakantie of iets anders dat je graag elke dag zou willen zien op je wand? Dan kun je ook je eigen behang ontwerpen. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Je denkt misschien dat het duur is, maar dat valt reuze mee.


Ontwerp je eigen behang

Hoe gaaf is het om De Nachtwacht aan je muur te hebben! Dus van een hele hoge kwaliteit. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 1per m(inclusief BTW).


Omdat wij zelf produceren zijn de levertijden kort en de kwaliteit is fantastisch. Eigen foto op vliesbehang. Ook fotobehang met een eigen ontwerp printen wij uitsluitend op vliesbehang. Maak uw eigen muur en kies een foto of patroon. Onze ontwerpomgeving werkt stap per stap.


Volg aandachtig de instructies. Op het einde kun je jouw ontwerp opslaan. Misschien werk je het liever af op een later tijdstip via Mijn ontwerpen. Plaats jouw creatie in je winkelmandje. Met Behang een unieke aankleding.


Als je ontwerp klaar is, plaats je het in het. Je kunt kiezen uit vijf varianten om iedere wand van een uniek Behang te voorzien: ProVinyl zeer fijn - Dit Behang heeft een vinyl toplaag en een enkele papieren rug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts