maandag 31 augustus 2015

Lijst 70x100 hema

Keuze uit meer dan 1spaarpotten! Spaarpotten nu al vanaf € 25. Voor 21:bestel is morgen. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


Wilt u een indrukwekkend effect creëren? Kies dan voor een wissellijst van 70x1formaat. Deze grootformaat lijsten zijn uitermate geschikt voor poster of grote. Grote formaten fotolijsten trekken direct de aandacht naar zich toe. Zo ook de fotolijsten 70x100.


Deze lijsten vallen onder de zogenaamde wissellijsten. Het glas van deze fotolijst 70x1is helder glas, zodat jouw foto mooi tot zijn recht komt. Dan wilt u deze vast en zeker goed beschermen. Met de fotolijsten 70x1is dat mogelijk. Door uw posters of foto’s van groot formaat in te lijsten beschermt u deze tegen stof, vuil en andere invloeden van buitenaf.


Lijst 70x100 hema

Daarbij zijn het echte eye-catchers. Uw woonkamer, hal, slaapkamer of hobbykamer is niet meer hetzelfde met een fotolijst 70x100. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Lijsten , wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA -winkel. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wissellijst normaal glas 70x1cm.


Lijst 70x100 hema

Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster of foto van 70x1cm. Alle lijsten van formaat 70x1zijn voorzien van een ophangdraad. Lees hiervoor de omschrijving van elk product.


Alle 70x1formaten zijn voorzien van helder glas. Gouden metalen lijst , 70x1Gouden metalen lijst die past voor posters van 70x1cm. Met een gouden lijst geef je jouw fotowand een stijlvol accent en de rijke kleur geeft je huis gelijk een stijlvolle uitstraling! De glazen voorkant is transparant acryl glas, wat een onbreekbaar en lichtgewicht materiaal is.


Zwart houten lijst Houten fotolijst in zwart voor posters van 70x1cm. Zwarte lijsten zijn een klassieker, en in combinatie met dit soort lijst ziet je kunst er beter uit dan ooit! De voorkant van de lijst is dik acrylglas, een lichtgewicht en onbreekbaar materiaal. Koop en verkoop lijst 70x1eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Onze grote wissellijsten zijn populair bij particulieren en bij grote bedrijven. Daarom is de grote wissellijst 70x100cm een van onze best verkochte wissellijsten.


Probeer eens meerdere van onze wissellijsten te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts