dinsdag 11 augustus 2015

Baklijst 40 x 40

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Geef uw kunstwerk extra uitstraling met een luxe baklijst in de maat 40x40cm. Deze baklijsten komen in verschillende types en kleuren en worden inclusief.


Ook zijn baklijsten zeer geschikt voor het inlijsten van MDF- of andere houten panelen. De Baklijst Zwart heeft een profielbreedte van mm.

Dit slanke profiel zorgt ervoor dat alle aandacht gaat naar hetgeen dat wordt ingelijst. Houten baklijst Deze houten blanke baklijsten zijn ruim op voorraad in meer dan formaten! Voor andere maten kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. De baklijsten worden inclusief ophangsysteem en een handleiding geleverd.


Vanaf deze maatvoering worden de baklijsten geleverd volgens ons mixmatch systeem. Hiermee kun je eenvoudig de lijsten zelf in elkaar drukken. Aanbieding: eigen foto op canvas in baklijst ingelijst.


Keuze uit een blank houten baklijst , een zwarte of wit gewassen baklijst.

Bestel de VAN BEEK BAKLIJST 40X40CM DOEKMAAT voordelig online. Er zijn nog geen beoordelingen. Door strenge eisen te stellen bij de inkoop van de baklijst profielen kunnen wij de kwaliteit leveren die u van ons gewent bent. Een baklijst is een ideale voordelige oplossing om jouw schildersdoek in te lijsten.


Geschikt voor canvasdoeken met een dikte van tot 2. Je kunt als het ware je canvas in lijst leggen. Wanneer je je foto in de baklijst legt, is er nog wel ruimte tussen de lijst en de randen van de bak, waardoor het allemaal iets losser lijkt. Het lijkt net alsof je canvas in baklijst zweeft.


Voor alle drie de verschillende uitvoeringen -wit, zwart en blank hout- gelden dezelfde prijzen. Omdat de canvasdoeken zorgvuldig in de baklijsten geplaatst moeten worden leveren wij onze baklijsten niet los. We leveren op dit moment helaas nog geen baklijsten voor HD.


De Baklijst houten lijst is leverbaar in de kleuren Blank en Zwart gelakt. De populaire Baklijst is leverbaar in diverse standaardmaten die aansluiten bij de meeste doekmaten. Standaard maken wij de baklijst 1cm groter dan de doekmaten. Voorbeeld: doekmaat 30x40cm wordt Baklijst 31x41cm. Dit levert dus een speling op van 5mm rondom het doek.


Baklijst zwart is een fraaie baklijst gemaakt van Ayous hout – een duurzame, gladde en stevige houtsoort.

Zeer geschikt voor het inlijsten van de verschillende formaten canvas, fotodoek of houtpaneel met een dikte van tot 25mm. Easy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 70xcm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering op te vangen. Onze baklijsten worden standaard mm groter gezaag dus mm rondom.


Tevens zijn alle baklijsten voorzien van kartonnen beschermhoeken en worden de lijsten per stuk geseald. Ruim assortiment aan lijsten direct leverbaar uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts