vrijdag 28 augustus 2015

Waxinelichthouder mozaiek

Kies uit 1producten vanaf € 50. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Waxinelichthouder mozaiek

Deze waxinelichthouder hebben een wonderlijk effect met een kaarsje erin, deze theelichtjes zijn in de vormen ron vierkant, hoog of laag. Zet een paar mozaiek waxinelichtjes bij elkaar op een schaal en u heeft meteen een gezellige sfeer in huis. Deze sfeerverhogers kun je nu helemaal zelf mozaïeken! Waxinelichthouders als compleet mozaïekpakket.


En wat is er nou mooier dan een stijlvolle rode waxinelichthouder op de vensterbank, schouw of tafel? Geadviseerde leeftijd: vanaf jaar. Compleet knutselpakket met kunststof mozaieksteentjes in diverse vormen en verschillende kleuren. De waxinelichthouders van Sfeerverlichting Online zijn allemaal handgemaakt van glas mozaïek.


Theelichtjes stralen gezelligheid uit. Met deze keramische mozaïek steentjes is dit extra leuk. De achtergrond heeft uitsparingen waarin een waxinelichtje geplaatst kan worden.


De geschatte tijdsduur voor het maken van de waxinehouder is incl. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Hoogwaardige MDF ondergrond voor mozaïek en Foam Clay of andere technieken. Professionele Mapei voegmiddel voor binnen en buiten. Foam Clay voor op de vele ondergronden eventueel in combinatie met mozaiek.


Geschikt voor waxinelicht. Ook mogelijk met elektriciteitssnoer en fitting, dit wordt niet mee geleverd. Mooi bewerkte ketting van koperbeslag. Diameter mozaïek bol is cm. Handgemaakt en daardoor een uniek design Geen waxinelichthoudertje is exact gelijk doordat ze met de hand zijn gemaakt.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Mozaiëk waxinelichthouder. Glazen waxinelichthouder met mozaïeksteentjes. Indiaas op en top is dit mooie blauwe glazen bangles waxinelichthouder met goudverf erop.


Waxinelichthouder mozaiek

De bangles (armbandjes) zijn op de glazen cilinder gelijmd en dit geeft een kunstige sfeer. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.


Leuk als cadeau of voor jezelf. Eenvoudig en snel een gezellige sfeer in huis. Er zijn in totaal varianten, dus voor ieder wat wils. Er is ruimte voor een klein waxinelichtje maar ook de grotere maten waxinelicht passen in dit glas. Het kaarsje zorgt voor een mooi lichteffect.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Oosterse waxinelichthouders sfeervol filigrain en mystiek mozaiek nu bij Kalini combineer met Patchwork kussens en Filigrain hanglampen, tafellampen Krijg nu bii aankoop van een filigrain lamp een bijpassende set waxinehouders kado! Werkbeschrijving waxinelichthouder mozaieken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts