vrijdag 7 augustus 2015

Zonwering monteur gezocht

Zoek naar bitumen dakbedekking op de nieuwe KensaQ. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ga door naar vacatures, Zoeken Sluiten.


Functieomschrijving: Binnen deze functie ga je samen met een collega diverse soorten binnen en buiten zonwering monteren.

Daarnaast ook storingen en reparaties bij klanten oplossen. Wat bieden wij jou als ZZP monteur zonwering ? Een afwisselende baan en veel werk. In overleg spreken we een uurtarief af voor de geleverde diensten en wordt de planning samengesteld.


INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Gloudemans Gevelprodukten groeit en het zonwering seizoen gaat starten.

Zelfstandige zonwering monteurs gezocht ! Zon en Scherm is op zoek naar zelfstandige zonwering monteurs die alleen of in koppel werken. Als ervaren, zelfstandige monteur zonwering monteur ben je vaak op pad en monteer je diverse soorten zonwering , zowel binnen als buiten. Bekijk de vacature en solliciteer.


Deze vacature staat open met meerdere functienamen. Uit onze gegevens blijkt dat je al hebt gesolliciteerd op deze vacature en je hoeft niet twee keer op dezelfde vacature te solliciteren. Je kunt op onze website zoeken naar een nieuwe vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Zonwering van alle merken op beslist. Deze A-merk producten laten we door ons eigen montage team monteren.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Voor onze vestiging in IJsselstein en Zoetermeer zoeken wij een gemotiveerde monteur !

Samen met een collega monteer je diverse soorten zonwering en raamdecoratie en bouw je complete tuinkamers, balkonserres en overkappingen. Beschik je over technisch inzicht en ben je een echte werker, solliciteer dan direct! Gezocht : Leerling monteur. Wegens uitbreiding van ons enthousiaste monteursteam zijn wij per direct op zoek naar een leerling monteur.


Over de functieals monteur zonwering ben jij het aanspreekpunt op de werklocatie. MONTEUR ZONWERING GEZOCHT ! Vind Monteur Jobs met de Trovit zoekmachine. We beschikken over veel ervaring in zonwering , zowel binnen als buiten.


We leveren 1 maatwerk om de verwachtingen van onze klanten te realiseren. Novizon zonwering is specialist in zonweringen. We staan inmiddels al jaar voor kwalitatief hoogwaardige producten, toegepaste kennis en goede service. ZZP-ers gezocht voor montage van zonweringen. Je gaat op pad met een ervaren zonweringmonteur om zonweringen te plaatsen en te repareren.


Techniek, zonwering , passie en enthousiasme richting de klant. Dit spreekt jou aan als monteur zonbescherming bij Suncircle. Jij bent als servicemonteur dagelijks onderweg naar klanten om optimaal kwaliteit te leveren samen met je collega monteur.


Het is de bedoeling om uiteindelijk volledig zelfstandig te kunnen functioneren als monteur zonwering en terrasoverkappingen. Wat wij vragen : - Twee rechter handen - Goed met klanten om gaan - geen tot 5. Of bent u op zoek naar zonwering voor horeca? We geven u graag vakkundig advies en gaan samen op zoek naar de beste zonwering voor uw binnen- en buitenleven.


Kwaliteit, duurzaamheid en de nieuwste technieken staan hierbij voorop. Vacature voor ongeveer tot uur. Je gaat met een ervaren monteur. Wij zoeken handen erbij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts