donderdag 20 augustus 2015

Palmbomen behang

Palmbomen behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Op zoek naar wooninspiratie voor uw interieur? Ontdek hier de nieuwste trends op interieur.


Laat u inspireren met interieurideeën die u voor uw interieur kunt toepassen. Palmbomen fotobehang in zwart wit of kleur. Het wordt speciaal op maat gefabriceer zodat het perfect aansluit op de afmeting van jouw muur. Geef jouw interieur een exotisch tintje met dit bijzondere palmbomen behang in zwart en wit kleuren en creëer een indrukwekkende muur in de kamer. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.


Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs. Fotobehang op maat gemaakt. Wij produceren foto behang op vlies behang. Bestel in stappen en plaats in winkelwagen.


Vul hier de maten van jouw muur in om een selectie te maken. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout textielverf Tegellijm bewegingsmelder. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.


Voor een zo goed mogelijk resultaat dienen de te beplakken oppervlaktes droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Als je op zoek bent naar een tropische look voor op de muur, kun je heel goed een fotobehang met het strand en palmbomen op de muur plakken. Voor een meer rustieke look past een fotobehang met een woest golvende zee of het wuivende riet in het duinlandschap heel goed.


Palmbomen behang

Wat je ook kiest, er is een passend behang voor elk interieur te vinden. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Kies een van onze prachtige palmbomen ontwerpen. Hieronder zie je inspiratie en voorbeelden van behangpapier met foto’s rond het thema palmbomen.


Laat je inspireren of gebruik onze editor om jouw eigen behang te maken met een foto van jouw eigen keuze, en voor jouw eigen ruimte, op maat! Dit duurzame Papier Behang (Vliesbehang ook beschikbaar, zie meerkeuze selectie voor de prijs) is gemakkelijk in gebruik. Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang! Hal make over inrichting met interieurtrends gou palmbomen behang en een cactusverzameling in ons appartement. Geef je kamer een snelle make-over met dit vliesbehang van palmbomen met een mooie blauwe lucht.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig hebt. Babykamer behang met palmbomen en kamelen van Creative Lab Amsterdam. Een echte tropische jungle sfeer met diertjes voor jouw baby! Ons assortiment is enorm en je bestelling wordt altijd gratis verzonden.


Het hele jaar door op vakantie. Het beeld van wit zan palmbomen en natuurlijk het stran een prachtige azuurblauwe zee biedt zowel ontspanning als inspiratie. Ook verkrijgbaar in Vliesbehang.


Dit foto realistisch behang zal in banen (elk 92x127cm) worden geleverd. Dit brengt tot een totale grootte van 3x 2cm. This gentle print transports you to an exotic paradise where azure blue water hugs serene beaches lined with Palms.


Niets is meer tropisch dan palmbomen , bladeren en papegaaien. Helemaal wanneer het groen is, is het goed. Vind je een geprint behang met tropische elementen iets te druk voor op jouw muur?


Een muur met groen behang kan ook! Het is juist leuk als je voor een muur met behang als blikvanger kiest. Bovendien hoef je niet alle muren te behangen.


Als de palmbomen niet naar jou komen haal je de palmbomen maar naar jou toch? Vinden wij het perfecte excuus om een paar weelderige bladeren op je muur te behangen. Realiseer sfeer en een bijzondere look in woon- of slaapkamer met dit fotobehang van mooie aquarel geschilderde palmbomen.


Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts