maandag 17 augustus 2015

Kinderhorloge ice watch

Specialistisch advies nodig? Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Bekijk ons gehele speelgoed assortiment online. Ice - Watch Kinderhorloges. Gratis verzending en jaar garantie!


Het horloge heeft mineraal glas en een paarse horlogekast.

De horloges kenmerken zich door het kleurrijke en toegankelijke design, tegen zeer betaalbare prijzen. Dit Heren horloge met zijn blauwe kast en bijpassende blauwe band is een model dat iedereen in zijn collectie moet hebben. Zijn ronde kast van mm zorgt voor een waanzinnige uitstraling. Het model uit de ICE Sixty Nine.


Bekijk nu onze uitgebreide collectie topmerken. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kies voor een spannende combinatie van kleuren of ga voor de spectaculaire modellen met glitters. De small uitvoering is door de breedte van de horlogekast en de lengte van de ban buitengewoon goed geschikt voor kinderen en tieners die al kunnen klokkijken.

De wijzerplaat is wit met gekleurde index en wijzers. De band sluit met een gespsluiting. Waar menig volwassene al bekend is met een horloge van dit merk, kunnen nu ook kinderen profiteren van een van deze felgekleurde horloges.


Een blauw horloge met een subtiele toevoeging van oranje. Ruime keus voor jonge dames en heren! Je kunt het aanbod horloges op deze pagina aanpassen aan jouw wensen.


In onze Top-kinderhorloges zie je welke modellen op dit moment het populairst zijn! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Mooie autos en horloges, de perfecte combinatie voor de meeste mannen. Deze grote horloges zijn voorzien voor een BMW logo en hoe kan het ook anders, grotendeels in de kleuren wit, blauw en zwart. Een roze horloge met een subtiele toevoeging van paars.


Dit horloge heeft een roze band en een wijzerplaat in dezelfde kleur. Ice Watch uurwerken zijn zeer herkenbaar en zeker betaalbaar. Een kwaliteitshorloge vanaf euro.


We dragen allemaal een Ice Watch. Ieder seizoen komen er weer een aantal bij. Een rood horloge met een subtiele toevoeging van blauw. Het leukst kinderhorloges is natuurlijk een echte Ice Watch.

Deze kleurrijke horloges zijn gemaakt van goed en stevig kunststof en bovendien goed waterdicht. Deze ice watch kinderhorloges worden geleverd in een prachtige verpakking waar je kind echt blij mee zal zijn. De Kinderhorloges zijn vervaardigd uit siliconen en sluiten door middel van een gespsluiting. De kinderhorloges zijn vervaardigd uit siliconen en sluiten door middel van een gespsluiting.


Met een Zwitsere quartz uurwerk en heldere, goed afleesbare wijzerplaat is een Flik Flak hét kinderhorloge voor elke leeftijdscategorie en met thema’s die variëren van Looney Tunes, Disney en Spiderman tot SuperGirl, Dolphins en BatGirl zit er altijd een favorietje tussen. Bezoek dan eens de horloge sale op Horlogeloods. ICE - Watch Kinderhorloges – ICE -Mini!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts