dinsdag 18 augustus 2015

Isolatieframe velux

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten.


Kies bijvoorbeeld voor het isolatieframe (BDX) waarmee koudebruggen en warmteverlies geminimaliseerd word. Pas ook een waterkerend manchet toe (standaard geleverd bij het isolatieframe ) om een waterdichte en damp-open aansluiting tussen dak en dakraam te garanderen en te voorkomen dat vocht in de dakconstructie trekt.

Het isolatieframe bestaat uit een gevormde kern van polyethyleen in een stalen frame. Het frame wordt in de uitsparing geplaatst voordat het VELUX dakraam wordt geplaatst. Op deze manier wordt de beste isolatie rondom het frame mogelijk gemaakt.


Het VELUX BDX isolatieframe is een isolatieframe voor verlaagde en verdiepte montage met behulp van een flexibele schuimkraag tussen de dakconstructie en het raamkozijn. Dit zorgt voor een stevige en nauwsluitende fixering in de dakconstructie. Wil jij een zo hoog mogelijke isolatie van je dakraam?


Het Velux isolatieframe BDX wordt toegepast in situaties waar extra isolatie vereist is.

Het is een extra isolatiekraag strak om het frame in de dakconstructie, waardoor koudebruggen worden geminimaliseerd. Voor een bouwfysisch correcte aansluiting tussen dak en dakraam adviseert VELUX altijd minimaal ook een waterkerend manchet type BFX toe te passen. VELUX beveelt een montagehoogte aan tussen de 0. Productbladen Alle technische details (afmetingen, technische waarden, dwarsdoorsneden) van de VELUX tuimelvensters zijn te vinden in onze productbladen. Ik ga binnenkort een dakraam plaatsen (of laten plaatsen) van een bekend niet nader te noemen merk.


Nu zie ik dat je hierbij ook aanvullend een isolatieframe (BDX) en een waterkerende manchet (BFX) kan bestellen. Deze website biedt informatie en inspiratie omtrent alle originele VELUX producten. Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures. De leverancier voor al uw dakramen, raamdecoratie en accessoires. Het waterkerend manchet met isolatieframe bestaat uit een gevormde kern van polyethyleen in een stalen frame.


Velux BDX wordt standaard inclusief een waterkerende manchet type BFX geleverd LET OP! Verhoog de isolerende waarde van uw dakraam en pas een isolatieframe BDX en waterkerende manchet BFX toe rondom uw dakraam. Voor dit dakraam raden we VELUX verduisterende rolgordijnen of VELUX rolgordijnen aan. Download de productbeschrijving met volledige technische details hier.


Als ze gemonteerd worden met het juiste VELUX isolatieframe , bieden gootstukken voor verdiepte montage een lagere U-waarde, waarmee u energie bespaart en architecten een grotere designvrijheid krijgen.

Bezorgen (op de zaak of op het werk) Op bestelling, levertijd 4-werkdagen. Onze Velux dakraam prijzen zijn all-in, dus óók de montage! Het hele jaar door plaatsen en vervangen wij dakramen in Nederland. Dit pakket wordt standaard geleverd met het BFX waterkerende manchet.


Isolatieframe is voorzien van een polystyreen isolatierand om het kozijn extra te isoleren. In deze video van VELUX Nederland wordt een gootstuk, type EDW, geplaatst. Het EDW gootstuk is een gootstuk dat wordt gemonteerd op normale hoogte, dit is de rode lijn.


De video is ter verduidelijking van de gebruiksaanwijzing. Het gootstuk EDW voor VELUX dakramen is voor geprofileerde dakbedekking. Velux dakraam laten vervangen Wilt u uw oude Velux dakraam laten vervangen door een nieuw Velux dakraam?


Goedkoopste dealer van LuXtra dakramen en VELUX daglichtsystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts