donderdag 27 augustus 2015

Spacklatex

Pastolex Spacklatex verwerken. Vergeet ook niet om een emmer en een rooster erbij te. Een spackplafond streeploos schilderen met spacklatex is nog niet gemakkelijk.


Dat komt vooral door de extreme zuiging van de spacklaag. De laag spack is zo kalkrijk dat de latex er letterlijk ingezogen wordt. Je kunt het nagenoeg niet bijhouden met schilderen, waardoor baanvorming ontstaat.

Wil je een spackplafond schilderen zonder strepen en. Volledig matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf met een lange open tij op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Banvorming komt meestal voor bij versgestuckte muren en plafonds. Spacklatex zorgd voor een langere opentijd waardoor de muurverf gelijkmatig opdroogd. Plafond muurverf of spacklatex.


De watergedragen muurverf is vrijwel reukloos en daardoor goed inzetbaar bij projecten waar geurbelasting problematisch kan zijn (kantoren, scholen maar ook woonomgevingen). Is oplosmiddelvrij en dus vrijwel reukloos en daardoor goed inzetbaar bij projecten waar geurbelasting problematisch kan zijn (kantoren, scholen maar ook woonomgevingen). Toepassing Als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met muurverf (op waterbasis) behandelde steenachtige ondergronden als beton, metsel- en (spack) pleisterwerk en (gipskarton) plaatmateriaal.

Spacklatex is een dikke muurverf die je met de juiste roller kunt aanbrengen zonder dat er baanvorming ontstaat. Voeg dan een droogvertrager toe om de open tijd van de latex te verlengen. Op deze pagina vind je ons assortiment spacklatex en een droogvertrager voor het streeploos schilderen van spackplafonds.


Onbehandelde stuc- en spackplafonds of wanden zijn doorgaans lastig te behandelen objecten. Heb je al gewone latex gekocht? Door de losse, open structuur van deze ondergronden kan een “normale” muurverf tijdens het verwerken in de ondergrond “wegschieten”.


Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Bekijk ons assortiment latex of alle latexaanbiedingen. Incluief merken als Histor Monodek, Flexa Powerdek en meer.


Zorg voor voldoende verf in een verfemmer. Week daarna hebben we het nog een keer over gedaan, maar de strepen en vlekken blijven. Nu lees ik op deze site dat Spackspuitwerk een poreuze ondergrond is en dit met speciale spacklatex gedaan moet worden. Is er nog een manier om de muren en plafond weer strak te krijgen?


Denk dat het te laat is voor spacklatex , omdat er al gewone latex. Wijzonol Spacklatex kan direct over onbehandeld spackpleister of een spackplafond. Rendement: circa 7-mper liter.

De verf heeft een lange open tij waardoor je lekker makkelijk en langer kunt werken met deze. Waterverdunbare oplosmiddelvrije spanningsarme latex voor sterk zuigende ondergronden voor binnen. Graag zou ik advies willen hebben voor het volgende: Een tijdje geleden heb ik het plafond met latex geverfd. Ik bleef strijklicht zien. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts