donderdag 27 augustus 2015

Vitra eettafel

Stel zelf uw droombank samen. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils.


Toen ze de Belleville Table ontwikkelden, ontwierpen Ronan en Erwan Bouroullec twee versies met verschillende afmetingen en materialen, specifiek voor gebruik als eettafel. Het tafelblad van naturel of donker gerookt eiken, of Amerikaanse walnoot verleent de Belleville Table een uitstraling van voorname elegantie. Zo vind je vast een eetkamerstoel die past bij jouw eettafel.

Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Al sinds de jaren produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Waar vind ik gratis producten? Vitra tafels bij Flinders. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Zoek naar eet tafel op de nieuwe KensaQ. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Eettafels online bestellen.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Vergelijk vitra eettafels. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Gemaakt van duurzaam esdoornhout en een fijne kuipzitting voor een hoge dosis comfort. Een fijn stoeltje om mee te combineren aan de eettafel ! Onder de vele ontwerpen uit die periode bevond zich ook deze houten tafel. Tafel ziet er ook nog erg goed uit. Geweldige eettafel en stoelen.


Originele vitra eames stoelen en deens design tafel. Wie kent deze stoelen nou niet? Bestel eenvoudig en snel online. Met zijn eenvoudige vorm en subtiele.


De esthetische vormgeving met de prachtige constructie van het frame maakt deze eettafel tot een ware eyecatcher in je eetkamer. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren met tafelbladen uit massief kwaliteitshout of hogedruklaminaat (HPL). Het ontwerp van de Plate Dining Table kenmerkt zich door vlakke oppervlakken, afgeronde hoeken en evenwichtige verhoudingen. Gratis verzending Shop bij fonQ!


Dus zoek je een eettafel , vergadertafel of andere tafel voor thuis of op het werk bij fonQ vind je het!

Iedere design tafel zijn eigen functie. Ontbijt, lunch en avond eten wordt net een beetje leuker aan een design tafel. Van ronde eettafels , vierkante design eettafels tot uitschuifbare tafels bij ons vind je het allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts