vrijdag 14 augustus 2015

Oude wandlampen

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Duizenden lampen op voorraad. Waar vind ik gratis producten? Dat je de wandlamp zo kunt gaan gebruiken.


Oude wandlampen

Ook qua fotografie proberen we een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van de lampen. En dat lijkt vrij goed te lukken, meer dan van de wandlampen die we opsturen zijn naar wens. Let wel, het blijven wel oude wandlampen , dus deze vertonen altijd sporen van gebruik. Deze lampen komen allemaal uit de 19e of 20ste eeuw.


Erg oude (nog van voor de tweede wereldoorlog) industriële schaarlamp uit duitslan waarbij de originele fitting schakelaar nog a. De meeste industriële wandlampen en vintage wandlampen in ons assortiment zijn zowel in originele staat als in omgebouwde staat te bestellen, dit wordt duidelijk aangegeven in onze webshop. Je kunt ervoor kiezen om oude fabriekslampen zelf om te bouwen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door ons laten doen. Dat kennen we wel uit de slaapkamer, waar een schakelaar naast de deur zit en een andere direct naast het bed.


Werken klassiek-antieke wandlampen ook met LED-technologie? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment wandlampen. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vermoedelijk omdat ze stijl, warmte, sfeer, een stukje geschiedenis brengen in je huis. Ons aanbod lampen bestaat uit hanglampen, wandlampen en standaardlampen voor binnen en buiten.


In ons assortiment vindt u ook oude scheeps- en stallampen die veelal van koper zijn gemaakt. Antieke wandlampen brengen u terug in de tijd en hebben de grootste contrasten van een design wandlamp. Of u nu een oude boerderij of een herenhuis hebt, een antieke wandlamp past in vele interieurs. Zijn er ook klassiek-antieke wandlampen met schakelaars verkrijgbaar?


Diverse stijlen, zoals Art Deco en Jugendstil, zijn vertegenwoordigd. Het is oud , het past niet meer bij elkaar en wordt hierdoor een zooitje. In plaats van je hele huis een make-over te geven, kan je ook eenvoudig jouw interieur een nieuw leven inblazen met een wandlamp industrieel.


Oude wandlampen

Industriële wandlampen zijn ware eyecatchers van het interieur. Kortom, wissel je een oud armatuur voor een wandlamp industrieel? Bespaar tot wel via kiesproduct. Een industriële hanglamp geeft een unieke urban stijl. Robuuste industriële vloerlampen op een stenen of houten vloer geven je het gevoel dat je in een oude fabriekshal staat.


Vind bij ons die industriële hanglamp, industriële wandlamp , industriële vloerlamp of welke industriële lamp dan ook die het beste bij jou past. Onder wandlampen verstaan wij een originele selectie uit de complete collectie lampen voor aan de wand. Dit varieert van design wandlampen tot schilderijverlichting. Alle wandlampen met een Efitting en een Efitting kunnen uitgevoerd worden met een LED lampje. Bij wandlampen met andere type fitting is dit niet in alle gevallen mogelijk.


Naast stoere hanglampen hebben we ook prachtige vloerlampen. Op deze wijze kun je de gehele woonkamer, kantoor of slaapkamer voorzien van eigentijdse uitstraling. Maak je industriele interieur compleet met een stoere wandlamp. Hij gebruikt een Egloeilamp en volmaakt als extra lichtbron voor een bureau of leesplek.


Het kan geplaatst worden waar u maar wilt en het uitstraalt met vleugje industriële nostalgie. Door het gebruik van oud drijfhout, is elke wandlamp drijfhout uniek. De wandlamp drijfhout is gemaakt van oud drijfhout. Het gebruik van oude materialen geeft de wandlamp drijfhout een warme uitstraling.


Oude wandlampen

Hij loopt al lang niet meer met een grote boog om moderne stadswoningen heen. We hebben het over de landhuisstijl. Niet de ouderwetse landhuisstijl die bekend is van oude boerderijen. Wall lights of old materials.


Onderstaande items zijn helaas niet meer beschikbaar. Wandlampen in moderne landhuisstijl. Maar bekijk de leuke inventieve ontwerpen die bij de trotse eigenaars functioneren. De muurlamp met stekker zorgt ervoor dat de lamp direct te bedienen is.


Plaats het armatuur naast je bed en met slechts een klik op de snoerstekker bedien je de wandlamp. Je hoeft niet je bed uit om met een externe schakelaar de lamp aan of uit te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts