donderdag 6 augustus 2015

Koopmans ecoleum

Koopmans ecoleum

Voordeligste verf webshop. Bestel online tot goedkoper! Levering wanneer jij dat wilt! Haal vandaag nog die perkoleum in huis. Carbolineum mag al jaren niet meer worden gebruikt.


Ecoleum als vervanger van carbolineum. Dit vanwege de gezondheidsrisico’s van dit steenkoolproduct. Ook vanwege het nadelige effect op het milieu is het verboden.


Uitermate geschikt voor afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals grenen- en vurenhout. Deze kleurbeits is mileuvriendelijk doordat deze grotendeels op lijnoliebasis is. Ze worden regelmatig in combinatie met elkaar gebruikt. Wij raden aan om lagen aan te brengen voor de juiste bescherming. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent.


Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Frieslan vlakbij het wad. Lees meer over de historie! Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Vind koopmans beits als je nu zoekt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Let op, de ondergrond dient zuiging te hebben (dus kaal en ruw of sterk verweerd hout). Bij zeer ruw hout en veel zuiging kan een 2e laag nat in nat opgezet worden. Een compleet assortiment verven en beitsen voor buiten.


Koopmans ecoleum

Koopmans Verf bij NuBuiten. De vochtregulerende beits voorkomt blaarvorming. Een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor onbehandel goed gedroogd ruw, fijnbezaagd en verweerd hout. Kan zelfs in de zon worden gebruikt zonder kans op huidirritatie.


Alle kleuren zijn in harmonie met de natuurlijke omgeving. Op zoek naar handige koopmans ecoleum klusspullen? Vind de voordeligste en beste koopmans ecoleum producten op VERGELIJK. Vanuit ecologische benadering is dit de echte milieuvriendelijke vervanger van carbolineum. Nu gemakkelijk online te bestellen bij Janjp.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alleen wanneer na verloop van tijd de laag een mate van verwering heeft ondergaan. Toon van de Producten. Binnenverf, buitenverf en buitenbeits.


Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts