maandag 24 augustus 2015

Gebreide deken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Verfraaien van uw huis met Dekens. Ruim assortiment online bestellen! Grof gebreide deken van 1 zachte merino wol.

Kies je eigen patroon, kleur en afmeting. De deken wordt met de hand naar jouw wens gemaakt. Gebreide plaid XL garen, Donker grijs, 150x1cm. Op Pinterest een hit, nu bij Karwei.


De grof gebreide plaid brengt letterlijk wat warmte in huis. De grove lont-garen voelt heerlijk zacht aan. Leg de deken opgevouwen als kussen op de bank en heb deze bij de hand voor als het wat frisser is.

Dit plaid gaat na verloop van tijd leven dit. Daarnaast kan de deken gebruikt worden als dekentje in de reiswieg of het zitgedeelte. Fresk gebreide deken Swan peach.


Heerlijk zachte, gebreide deken van het hippe merk fresk. Deze dekens zijn geschikt voor wieg, ledikant en kinderwagen. Paarse gebreide zeemeermin deken voor meisjes 1cm. Deze vin is geschikt voor kinderen.


Heerlijke gebreide deken in de vorm van een zeemeerminnen staart. Deze meerminnendeken zorgt voor heerlijk warme voeten en voelt heerlijk zacht aan! Materiaal: 1 polyacryl. Film kijken zonder dekentje op de bank? Dit warme schild biedt bescherming tegen de kou en trek je over je hoofd als de film te spannend wordt.


Bij IKEA vind je kleedjes voor ieder moment. Of lekker in de tuin of op het strand zitten met geliefde onder een dekentje. Of gewoon lekker op de bank onder een warme deken knuffelen.


Op deze pagina vind je de allerleukste patronen waarmee je een deken breien kunt.

Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Een gebreide deken , handgebreid en heerlijk voor thuis! Ik heb deze deken afgelopen winter gemaakt. De afmetingen van de deken is ongeveer 155cm x 135cm groot. Zin om ook een deken te maken? Ik beschrijf wat je nodig hebt hebt en precies hoe ik de deken het heb gemaakt.


Natuurlijk kan jij zelf alles aanpassen: je eigen kleuren, steken, garen en. Deken van vierkantjes in ribbelsteek gebreid met draden Alpaca. Afmeting: ongeveer 1x 1cm. De gebreide wiegdekens en ledikantdekens van Baby’s Only staan bekend om hun hoge kwaliteit.


Door het superzachte breiwerk ligt je baby heerlijk warm en comfortabel onder het dekentje. De babydekens zijn ademen vochtabsorberend en anti-allergisch. Ook zijn de dekens wasbaar, kleurecht en vormvast.


Een pracht van een dekentje , voor stoere kleintjes maar ook om zelf lekker onder weg te kruipen. Het patroon is prachtig gebreid in blok structuur met in de rand een. Hand gebreide gooien deken is verbazingwekkend zacht, rekbaar en zal zeker wrap baby, kind of zelfs volwassen in warmte en liefde. Wat je daar voor nodig hebt, is een breipatroon van een deken. Handige breipatronen vind je veel online.


Voor sommige patronen moet je betalen, maar anderen kan je gratis downloaden. Met een duidelijke breipatroon deken maak je in een handomdraai een warme plai laat die koude winterdagen maar komen! Ben je op zoek naar een babydeken?


Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts