woensdag 26 augustus 2015

Sto verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes.

Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Laatste kans om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Kies uit producten vanaf € 295. Welke verf voor welke ondergrond? Hoe goed is de verf bestendig tegen weer en wind?

Beschermt de verf tegen algen en schimmels? Het antwoord op deze en andere vragen over de eigenschappen van siliconenhars- dispersie- en silicaatgevelverf heeft vaak te maken met het type en de hoeveelheid bindmiddel. Sto Isoned is een toonaangevende specialist voor buitengevelisolatie systemen bij nieuwbouw en renovatie, dit resulteert in effectief energiebesparen.


Met StoColor Photosan biedt Sto Isoned een innovatieve gevelverf die gevels zuivert van stikstofoxiden en ozon die zich aan het oppervlak hechten. Zo is verf allang meer dan rood of blauw. Intelligente gevelverven zijn vooral een intelligente investering op lange termijn.


Persoonlijk advies is bij Sto vanzelfsprekend. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen over verven en gevels. Levering was een dag vertraagd maar we werden prima op de hoogte gehouden. Andere bestellingen waren keurig op tijd geleverd. De verf zelf uitstekend product maar we konden het al alleen via deze site vele malen goedkoper.


Dankzij deze technologie blijven. STO De nieuwe binnenmuurverven van Sto. Het aanbod binnenmuurverven van Sto biedt een grote keuze uit innovatieve en bijzonder milieuvriendelijke producten. Zes verschillende productgroepen staan hierin centraal. Südwest Lotusan Therm is een zelfreinigende buiten muurverf met nano technologie.


Het is een Silicone gevelverf met het Lotus effect. De volgende pagina's bevatten een overzicht van het assortiment Sto -gevelverven met een meerwaarde.

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Sto biedt een breed assortiment gevelverven voor verschillende omstandigheden en elke denkbare ondergrond. Sto werkt met formules op basis van de nieuwste generatie vulstoffen.


Q gevelverven op basis van deze receptuur hebben unieke en optimale gebruikseigenschappen en bieden optimale bescherming, duurzaamheid en perfecte kleurstabiliteit. Sto Isoned Multicleaner tast de ondergrond niet aan en kan veilig worden gebuikt op bestaand schilderwerk en glas zonder dat het etsend werkt. StoColor Top is een universele gevelverf met groot hechtvermogen, en een roestverminderd effect. Sto voorziet voor de gevelverf bovendien een volledige lastenboekgenerator, dus je hoeft die enkel maar te volgen voor een perfecte uitvoering.


De verf is ook niet vergelen dus dat is ideaal voor de buitenmuur. Ook heeft de Sikkens Alphatex IQ schrobklasse waardoor de muur goed reinigbaar is na het aanbrengen van de verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts