vrijdag 28 augustus 2015

Van verre glas

Bekijk het aanbod van jouw favoriete merk bij de Bijenkorf. Bestel eenvoudig, snel en veilig op deBijenkorf. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends.

Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! De fascinatie voor andere mensen, culturen en gebruiken zie je terug in de producten. Het product is een cultuurdrager die het verhaal vertelt van tradities en andere culturen.


Ambachtelijke receptuur en uitgelezen kleuren maken ieder glas uniek, in vorm, grootte en kleur. Tijdloos passend in elk interieur en in ieder jaargetijde, licht in de winter, koel in de zomer. Meer dan 1jaar, ervaring in het mengen van kleurstoffen en zand en onder het toevoegen van hitte, toont de ambachtsman zich.

VAN VERRE developed unique colours for this collection, which are inspired by the famous Dutch painter Rembrandt and provide a perfect combination of both winter and summer shades. Use: Wash by hand or in the dishwasher. The pigments are integrated into the sand of which the glass is made. Therefore the glass is coloured to the core. At VAN VERRE , we travel the historical trade routes.


We connect with far-away cultures by selecting handmade, powerful, inspiring and colourful products for the home. We build flourishing and fair collaborations between authentic craftsmen and innovative independent retailers to provide the conscious customer with products of traditional craftsmanship that carry the story of the maker. Bij Nisha vindt u het gehele collectie waaronder waterglazen, wijnglazen en karaffen.


VAN VERRE reist langs historische handelsroutes en ontmoet de makers van voorwerpen met een eerlijk verhaal. Van Verre glazen zijn handgemaakt in Portugal. Krachtige, kleurrijke en inspirerende voorwerpen, vol cultuur en avontuur met elkaar vermengd. Voorwoord Glas in het verre verleden Ontwikkeling van de kwaliteit Van zand tot glas Productie van glas Handmatige productie van vensterglas tot de twintigste eeuw Handmatige productie van vensterglas in de twintigste eeuw Spiegelglas: gekwalificeerd vlakglas Moderne produktie van vlakglas Toepassing van glas in de bouwkunst. Het type glas herkennen kan lastig zijn.


Dit is van belang voor het energielabel van je woning. Lees hier tips hoe je enkel-, dubbel- en HR glas herkent. Een reis is voor iedere klant anders.

U treft vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. U wilt net wat anders, geen probleem, alles is mogelijk. Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.


Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. Bekijk de collectie Vans Schoenen en shop op Nelson. Monu- Verre heeft de oplossing. Om deze techniek toe te passen levert de industrie dikke gekleurde platen glas , ‘tegels’, van omstreeks mm dik, op een formaat van plm.


Met een hamer wordt de tegel aan stukken geslagen, en verder bewerkt met tang en beitel tot de brokken het formaat hebben waarmee de kunstenaar wil werken. Schaaltje, gemaakt van glas , in de Pâte de Verre techniek met een goud randje. Er is gewerkt in de Pate de Verre techniek in blauw en wit glas. Dit begint natuurlijk met een heerlijke maaltijd en wordt afgesloten aan de bar met een drankje.


Grand Café Le Verre staat garant voor een volledige avond uit. Heb je een glazen voorwerp met een lelijke kras erin? Krassen die niet groter zijn dan de dikte van een vingernagel kun je verwijderen met huismiddeltjes als tandpasta en nagellak.


Maak het glas schoon, breng de reiniger van je keuze aan met een microvezeldoekje en spoel dan de reiniger van het glas. Het glas zal er weer zo goed als nieuw uitzien. Opdrachtgevers kiezen ook voor GlasBouw MarVerre als het om specialistische werkzaamheden gaat. Denk hierbij aan het plaatsen van hardglazen (douche) wanden, doorvalveilige trappen en balustrades of glas in lood wat in isolatieglas wordt ingebouwd.


De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts