donderdag 13 augustus 2015

Ral 9010 lak

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Deze verf op waterbasis geeft een goed dekken hoogwaardig en duurzaam resultaat. Deze zijdeglans verf is geschikt voor decoratieve toepassingen binnenshuis op zowel hout, metaal als kunststof.


Het product is ook weersbestendig en te gebruiken voor toepassingen buitenshuis. De watergedragen lak is toepasbaar op hout en i.

Gebruik Flexa Strak in de lak zijdeglans bijvoorbeeld voor het lakken van uw kozijnen of deuren. De lak is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. De verf is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend.


Het zijn de meer populaire tinten, terwijl je natuurlijk ook de keuze hebt uit andere kleurcodes. Deze hoogglans verf is op basis van terpentine. Op deze plaatsen kunt u daarom het beste een lak op waterbasis gebruiken.


De inhoudsmaat is liter.

Welke RAL -kleur wit is tegenwoordig de standaard? Ieder verfmerk heeft de populaire RAL kleuren in het assortiment waardoor je je verf in crème wit ook van merken zoals Sigma, Flexa, Histor en Sikkens kunt kopen. Lichte kleuren zijn tegenwoordig populairder. In de vakantie gaan wij de kozijnen en de keuken opnieuw in de lak zetten. Op dit moment zit er roomwit op de kozijnen en keuken maar dat ben ik zat.


Ik zie door al die tinten wit het bos niet meer! Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen. Ook is de lak geurarm en vergeelt niet.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar. Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur. De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten. RAL -kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid.


Bovendien is verf bestellen bij verf. Met Flexa Strak in de lak Hoogglans Terpentinebasis ben je sneller klaar dan je.

De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. MoTip RAL Industrial Lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. De juiste tint wit voor in het interieur kiezen blijft een lastige klus. Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen.


Geeft het mooiste eindresultaat met Sigma Primer Exterieur Wit. Inhoudsmaat is 7milliliter. Je kunt de beide tinten wit eenvoudig door ons laten mengen.


Wil je schilderen met verf van Sikkens, Sigma, Flexa of een van de andere A-merken? Wij zorgen ervoor dat we de muurverf mengen in de RAL -kleur waar je naar op. Voor een perfect eindresultaat. Bestel voordelig bij Verfpoint. Fitex zijdeglans lak is een luchtdrogende, dekkende zijdeglanslak op basis van gemodificeerde alkydhars.


Grondverf is niet nodig, je kan de lak direct op je wandtegels aanbrengen. Sikkens Buitenlak op basis van alkydhars, is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen. Histor Perfect Finish Lak Hoogglans geeft een optimale glans en een sterke, intense.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts