maandag 15 mei 2017

Wekkerradio met temperatuur

Specialistisch advies nodig? Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering.


Thomson wekkerradio CT3Deze strak uitziende wekkerradio met RDS, LCD scherm en USB maakt je ochtendritueel een stuk gemakkelijker!

Het LCD display van de multifunctionele wekker vertelt je namelijk niet alleen de tij maar ook de datum en de temperatuur binnen en buitenshuis. Wekkerradio met temperatuur - en weerdisplayWord iedere dag wakker met deze wekkerradio van Denver. Dankzij het dubbele alarm kun je twee verschillende tijden. De Denver wekker is voorzien van FM.


De Lenco CR-580BK is een compacte wekkerradio met extra functies. De radio beschikt over een helder LED-scherm dat onder andere de temperatuur weergeeft. Dankzij de AUX- en USB-ingangen kun je verschillende apparaten aan deze wekkerradio koppelen.


Met de Lenco CR-580BK kun je dus alle kanten op.

Vergelijk het ruime assortiment Philips elektronica online Bestel goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs! Een wekkerradio die meer is dan alleen een wekker. Met zoveel mogelijkheden kun je de WLeigenlijk geen wekkerradio noemen. Dit model van Beurer zorgt ervoor dat je op een rustige en natuurlijke manier wakker wordt.


Het ‘zonlicht’ en de natuurlijke geluiden laten je niet wakker schrikken. Dankzij een wekkerradio word je altijd rustig wakker met het geluid van je favoriete radiozender. Je kunt ook de zoemerfunctie instellen om een alarm te activeren in plaats van de radio.


De instellingen van het apparaat zijn heel eenvoudig: je moet gewoon instellen hoe laat je wakker wil worden. Nooit meer te laat met deze Thomson CT2wekkerradio ! De FM Radio beschikt over een digitale tuner en de wekker is uitgerust met een dual alarm, snooze en sleep-functie om van alle gemakken te voorzien. De Wekker beschikt daarnaast over een kalender en temperatuurmeter om precies te zien hoe warm het is. Deze stijlvolle wekkerradio projecteert de tijd op de muur of plafond. Het projectie-onderdeel is 180° draaibaar.


De heldere display is eenvoudig af te lezen en geeft tij datum, temperatuur en radiofrequentie weer. Wekker met LCD Scherm en Projectie Deze multifunctionele wekker zegt je niet alleen hoe laat het is, maar projecteert ook de tijd en temperatuur op de muur. De wekkerradio heeft ook een snooze en alarmfunctie. Daarnaast heeft deze wekker ook een alarmfunctie met snooze en kan hij als nachtlampje worden gebruikt.


Weerstation met projectie functie.

Dit weerstation meet de temperatuur en luchtvochtigheid. Naast de functie als weerstation kan het gebruikt worden als wekker. Het alarm kan gemakkelijk aan en uit worden gezet met één druk op de knop en snoozen is mogelijk! Met de projector kan de tijd op een achterliggende muur worden geprojecteerd.


Een uniek deel van ons assortiment bestaat uit projectiewekkers. Heel simpel: neem een wekkerradio en ga goed gemutst de dag tegemoet. Als je de dag zonder muziek of sprekers wilt beginnen, dan kies je voor een alarmklok met sluimerfunctie. Prima wekkerradio met goede DAB ontvangst.


Zenders zoeken gaat kinderlijk eenvoudig. Hier in het Oosten (Twente) van het land veel DAB zenders beschikbaar inclusief Duitse zenders. Als de wekkerradio zenders had kunnen vast leggen dan was dat ook gelukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts