woensdag 24 mei 2017

Blauwe sprei

Gemaakt van 1 Bio katoen. Verrassend Zacht en Huidvriendelijk luxe beddengoed. We zoeken over de hele wereld naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Kies uit producten vanaf € 199.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Een plai deken of sprei is altijd prettig om in huis te hebben. Niet alleen biedt dit woontextiel warmte en zachthei het is ook een sfeervolle woonaccessoire. Wie van blauw houdt, heeft in ons assortiment volop keus uit blauwe spreien en dekens: van basic effen dekens tot plaids met vrolijk stermotief. Fijne blauwe sprei of plaid.


Deze katoenen sprei in een frisse kleur blauw met taupe is een aanwinst voor je bed en bank. Op bed doet ie dienst als mooie sprei. Op de bank gebruik je ‘m als lekkere grote plaid.


Deze blauwe sprei is geweven van 1 eco-vriendelijke katoen.

Kijk bijvoorbeeld een naar onze grijze, groene of witte spreien. Sprei ROSENTRE 240x2blauw. Je blauwe sprei in de aanbieding. Hoe graag je ook een blauwe sprei wilt hebben, te veel betalen vindt niemand leuk.


Koop en verkoop sprei blauw eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met deze hippe sprei van het merk KAAT Amsterdam voegt u op een eenvoudige manier sfeer toe aan uw woon- of slaapkamer. De blauwe print heeft een subtiel kleurverloop die is ontstaan doordat de sprei met de hand is geverfd.


Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids. Zo zijn er blauwe spreien , grijze spreien en spreien voor een lits-jumeaux XL bed. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling.


Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk ons unieke assortiment spreien. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Naast blauwe spreien vind je uiteraard nog veel andere kleuren. Bij JYSK hebben we beddenspreien in meerdere kleuren, stoffen en kwaliteiten, zodat je precies de juiste sprei kunt vinden.

Je shopt makkelijk je ideale look voor je bed bij elkaar! Je kunt ook overwegen om meerdere spreien te kopen, zodat je ze een paar keer per jaar kunt wisselen en je huis in een handomdraai kunt opfrissen. Toepasbaar bij klauwproblemen. Laat een stevige, beschermende filmlaag na, langdurige werking.


Of gebruik warme materialen zoals hout. Combineer al het blauw in je huis met een mooie blauwe woonplaid op je bank. Plaid bank in alle kleuren blauw Hier vind je een mooi overzicht van alle kleuren blauw. Er zijn zoveel kleuren blauw : marine of navyblauw, pastelblauw, petrol, of turquoise. Jouw favoriete blauwe plaid zit er vast bij.


Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien , quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment. De sprei is voorzien van kleuren, blauw en mint. Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed. Hierdoor zult u het nooit te koud hebben en daarnaast zorgen deze er ook voor dat uw bed een hele nieuwe uitstraling krijgt. De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed.


Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei. Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt. Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts