dinsdag 30 mei 2017

Fotobehang afrika

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Maak van je huis een thuis. Terwijl de zon ondergaat, lopen de olifanten over de Afrikaanse Savanna.

Dit fotobehang heeft mooie kleuren om elke kamer een Afrikaans tintje te geven. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen.


Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Afrika foto wallpapers maakt uw platte look meer smaakvol.

Gekleurd fotobehang biedt een interessante manier om uw appartement te versieren. In de collectie Afrika vindt u several dozen ideeën over hoe u appartement uw interieurontwerp. Afrika muurkunsten zal uitmuntend niet alleen in je woonkamer! Met fotobehang transformeer je een ruimte volledig in een handomdraai. In onze online shop vind je diverse ontwerpen in talrijke stijlen.


Voor iedere kamer en voor iedere sfeer is er genoeg keus. De zelfklevende versie breng je snel aan zonder lijm. Gratis verzending vanaf euro! Je kunt het formaat van je fotobehang zelf kiezen. Vul eenvoudig de hoogte en breedte in van je muur en je fotobehang wordt met deze afmetingen geleverd.


Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect uitkomt. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Duurzaam, water- en krasbestendig vlieseline fotobehang Afrika : zonsondergang om op de muur te plakken.

Vlieselinebehang wordt aangebracht met lijm Het kan in elke ruimte worden aangebracht, zelfs in badkamer en keuken. Op de afbeelding is de zonsondergang in Africa weergegeven. Een betoverend fotobehang van de Afrikaanse zonsondergang.


Op de voorgrond lopen een grote en een klein olifantje, daarnaast staat een typische Afrikaanse Baobab boom. Met dit fotobehang in oranje tinten waan je je direct op de Afrikaanse Savanne. Wisselt u graag van decoratie? Een kleefpasta voor montage zit in de verpakking. Foto(vlies)behang - Dieren - Wilde dieren Afrika.


Wil je de kamer bijzonder en eigentijds maken, denk dan aan fotobehang , een te gekke print op de muur wil iedereen toch! Bestel eenvoudig uw eigen fotobehang. Kies een vakantiefoto, scan een tekening of ontwerp uw eigen print op de computer.


Een originele afbeelding speciaal voor elke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts