woensdag 10 mei 2017

Design windlichten

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen. Voor 23:Uur Besteld = Morgen Thuis!


Windlichten van alle merken op beslist. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. De mooiste sfeermakers online. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Van glazen hurricanes tot stijlvolle kandelaren.


Van metalen kaarshouders tot theelichthouders van extra stevig glas. Uitsluitend design windlichten en luxe kandelaren van topmerken zoals Eichholtz, DutZ en Meander. Maar u kunt hem net een beetje mooier presenteren met een van deze windlichten. Design windlicht in de kleur Black van het merk Dôme Deco is een sfeermaker voor je interieur.


Het ontwerp is iconisch voor de collectie van dit Belgische merk.

Dit windlicht is 68cm hoog en staat mooi in bijvoorbeeld presentatie kast of op een dressoir. De voet is gemaakt van aluminium en het windlicht van glas. Deze prachtige woonaccessoire is gemaakt van metaal en gehamerd glas.


Strakke design windlichten in het wit die perfect in een modern interieur passen, of lichten die meer weg hebben van een traditionele vuurkorf. Buiten kies je bijvoorbeeld voor een groot windlicht , bij voorkeur robuust en duurzaam zodat je hem in ieder geval in de mooiere maanden buiten kun laten staan. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Kies uit 1producten vanaf € 20.


Koperen windlicht op statief. Een uniek design geupcyclede windlicht op statief. Deze stijlvolle windlicht zal zeker een blikvanger zijn in jouw industriële en moderne interieur. De standaard is licht gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen.


Wanneer je nu een kaars op steekt zal deze door iedereen gezien worden. Glazen windlicht Een glazen windlicht in moderne stijl bestel je bij Sfeer voor Jou, dé online winkel voor accessoires in jouw sfeer. Een glazen windlicht of andere typen moderne windlichten brengen meer sfeer in huis dankzij het vlammetje dat achter het glas danst waardoor een mooie schaduwwerking ontstaat. Blomus windlicht Piedra 2cm.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zoekt u een design windlicht ?

Dan is de Blomus Piedra zeker iets voor u! Dit schitterende windlicht is namelijk gemaakt van glas en RVS, wat ervoor zorgt dat de Piedra een luxe design uitstraling heeft en perfect past in een moderne en strakke inrichting! Met lantaarns kan je je huis van binnen en van buiten verlichten. We hebben lantaarns voor kaarsen en theelichten in allerlei kleuren en uitvoeringen.


Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mondgeblazen glas. Ieder artikel is mondgeblazen en handgevormd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts