maandag 22 mei 2017

Vitrage per meter

Bezorging waar en wanneer je wilt. Bekijk het uitgebreide aanbod! In stappen uw maatwerk in huis. Vakkundig gemaakt in ons eigen atelier.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Hierdoor kunnen wij u een snelle levering bieden. In de meeste gevallen worden de stoffen de dag na de bestelling al afgeleverd. Ideaal wanneer u snel aan de slag wil met het maken van uw eigen vitrage. Bepaal uw eigen afname Voor het bestellen van vitrage stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter.


Goedkope vitrage Al vanaf € per meter Gratis verzending Vanaf bestellingen boven de € 7Snel in huis Losse stof binnen werkdag Maatwerk binnen werkdagen Voorraad Alle artikelen ruim voorradig Gratis kleurstalen Weet waar u aan toe bent! Kleurrijke stoffen voor kussentjes, duurzame gordijnstof voor raambekleding en alle fournituren die je nodig hebt. Ga voor een standaard maat of stof per meter.

Grof geweven transparante gordijnstof. Door de slub heeft deze stof een levendig effect, de stof is 300cm hoog waardoor er geen naden in het gordijn zitten. Uni transparante stof met loodveter. Naai stoffen en fournituren van onze stoffen van hoge kwaliteit.


Je vindt bij ons allerlei patronen en dessins en een ruime keuze aan materialen en afmetingen. Standaard wordt er door de fabrikanten over het algemeen een loodveter van gram per meter gebruikt in kamerhoge overgordijnen en vitrages. Loodplaatjes in vlies van gram worden over het algemeen gebruikt in de zijzomen van overgordijnen. Staafloodjes van gram worden over het algemeen gebruikt in de smallere zijzomen van vitrage.


Gordijnen op maat of gordijnstof al vanaf ⭐€99! Vitrage met subtiele streepjes. Wij heten u van harte welkom op de website van Voordeelgordijnen. Bij ons kunt u terrecht voor een grote collectie aan gordijnen, overgordijnen, vitrage , inbetweens en embrasses!


Gordijn-o- meter , zelf gordijnen maken Gordijnen maken hoeft niet moeilijk te zijn, met behulp van de Gordijn-o- meter van Jan Sikkes wordt het al helemaal een stukje makkelijker! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. De globale kosten van een gordijn hangt af van de prijs per meter.

Wil je nog meer weten over vitrage , het opmeten van de ruimte of over het op maat maken en laten plaatsen van vitrages ? Kom dan eens langs in één van onze winkels. We laten je graag zien wat we voor jou in huis hebben. Onder het genot van een kop koffie of thee word je uitgebreid geadviseerd door één van onze adviseurs. Het elegante ontwerp is vrolijk en tegelijkertijd kalmerend door de verschillende kleuren blauw. Het kan voordelig bij Kwantum!


Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels. Gemêleerde halfverduisterende gordijnstof, deze houdt het licht voor tegen.


Gordijnen (overgordijnen, verduisterende gordijnen,velours gordijnen, vitrage , inbetweens en embrasses) bestelt u online bij Voordeelgordijnen. Door de verschillende kleuren heeft de stof een levendig effect, de achterzijde is uni lichtglanzend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts