maandag 15 mei 2017

Motor lak

GRATIS verzending vanaf €7- Anders slechts €(NL) – betalen via iDeal, Credit Car Mr. MATTHYS Quality Equipment bezorgt u de nodige producten, gereedschappen, machines en uitrusting voor al uw restauratieprojecten. De grootste spuitbuswinkel van Nederland. Prijzen zijn inclusief BTW.


Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Welkom in uw webwinkel voor motorlakken Voor elke motor de juiste kleur. Onze lakstiften worden gevuld met professionele STANDOX motorlak. Onze gecertificeerde kleurmakers maken de lak op de juiste kleur.


Voor een optimale glans alle kleuren na ± minuten overspuiten met een blanke lak. Indien een kleur uit een dekkende voor- en een transparante eindlaag. Je dient er ten alle tijden voor te zorgen dat het oppervlak schoon, vet- en stofvrij is.


Voordat de VHT Engine Enamel motorlak gespoten wordt, raden wij aan om de bijbehorende VHT Engine Enamel Primer te spuiten.

Deze grondlak zorgt voor een langdurige en ultieme hechting van de motorlak op het blok. Verven kleine lakstiften geschikt voor het repareren van steenslag, spuitbussen voor. Ook motors hebben regelmatig last van steenslag. Om de motor in topconditie te houden en roest tegen te gaan, kunt u dit soort plekjes bijwerken met. Honda motorlak in een spuitbus van 400ml.


Het is aan te raden om bij elke kleur van de Honda de kleur af te werken met een blanke lak. Het bestellen van motorlak op kleur is heel eenvoudig. Wanneer u de juiste kleur heeft gekozen, kiest u uw motorlak op kleur in het gewenste formaat. Motorlak op kleur bestellen.


Lakstiften en spuitbussen bestelt u in hele eenheden. Professionele lakstift motorlak. De door u gekozen kleur is een 1-laags laksysteem.


U hoeft alleen de kleurlak aan te brengen, blanke lak is niet nodig. VHT motorlak is uitermate geschikt voor het spuiten van kleppendeksels, carterdelen, cylinderkoppen en onderdelen zoals motorbeugels, stuurhuizen etc. Toepassing matzwarte motorlak VHT SP130.


Allereerst begint u met het ontvetten van het product, hiervoor raden wij de Motip M6ontvetter aan.

De motorlak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden en bovenal bestand tegen temperatuurswisselingen. Daarnaast heeft het product een duurzame glans en weer het roestvorming en vuil. Our range of quality engine Enamels by Classic Transport Coatings are heat and oil resistant to give long lasting British engine colours.


Colours available: BMC Green. Hallo forumleden Voor de Honda deauville van de vriendin ben ik op zoek naar een spuitbus. De kleurcode van de motor is YR197M.


Of je nou een half of een volledig facemask draagt, de pasvorm en het slimme ontwerp maken dat je er altijd een jethelm boven kunt dragen en eventueel een motorbril. Kwalitatief hoogwaardige lak voor het behandelen van motorblokken. Lak voor het behandelen van motorblokken.


De lak is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts