dinsdag 30 mei 2017

Geweven plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Alle plaids vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondekens online. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is.


En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur! Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Want dat is fijn, om even onder je eigen dekentje te kruipen.


Dit grof geweven plaid is van 1 katoen en is afgewerkt met geknoopte kwastjes. Met het leren label hang je het kleed zo aan een kast of haak. Deze okergele plaid heeft een ingeweven patroon, deze noemen ze in Engeland Cobweave. Het okergeel, kleur moster is geweven samen met wolwit, waardoor hij een warme maar ook frisse uitstraling heeft.


Plaid in de kleur okergeel. Het patroon is levendig en geeft de woondeken een prachtig patroon. Zo geeft deze beige plaid je bank een mooi kleur accent.


De beige plaid heeft een zacht en rustig uiterlijk door de mooie combinatie van het warme en zachte beige met het ingeweven wolwit. Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles. Hij is lekker dik geweven , maar niet te zwaar. Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen.


Een kleedje maakt je interieur helemaal af. Heerlijk zacht en perfect als extra laag om onder te kruipen. Creëer hierdoor een gezellige sfeer in je woonkamer. Of ben je nog op zoek naar een mooie tapijt voor je slaapkamer of woonkamer?


Geweven plaid

Gebruik dan deze plaid als tapijt. Met dit koude winterweer is het altijd fijn om lekker onder een dekentje te kruipen. Dat kan natuurlijk ook met deze prachtige plaid.


Sprei, plaid , kussens van bekende merken waaronder, Arte Pura, Cevilit,. Ontdek ons unieke assortiment plaids. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit producten vanaf € 190.


Geweven plaid

Portugese plaids uniek traditioneel geweven. Bij koude avonden op terras of als design woonplaid op de bank. Een heerlijk zacht, jacquard geweven plaid met aan de uiteindes franjes. Dan heb je het dessin in contrast kleuren, leuk voor de afwisseling!


Grof geweven plaid van Malagoon is gemaakt voor een inspirerende woonstijl. Aan beide kanten is het plaid is afgewerkt met lange rafels. Het plaid is donker grijs en een sierlijke rand.


Geweven plaid

Dit grijze plaid is ideaal om heerlijk onder te kruipen of om over de bank draperen. Ideaal als woonaccessoire. TYLER - Taupe plaid met beige grafische motieven 150x200. Quilt Licht Roze 1x 1IB Laursen.


Heerlijk om mee te nemen naar bos of stran voor over de bank binnen of buiten. Naast geweven plaids zijn er ook andere varianten plaids. Zo heb je fake fur en gebreide plaids.


Fake fur is lekker zacht, betaalbaar en staat leuk op een stoel met een felle kleur. De combinatie werkt goed samen en het laat de stoel en fake fur nog meer stralen! De plaid maakt elk interieur aantrekkelijker. Mc Nutt plaid 1 pure wool Cosy Periwinkle.


Dit plaid is afgewerkt met franjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts