donderdag 18 mei 2017

Muur behang new york

Kom in kerstsferen door naar Engeland te varen. Bij Muurmode vind je een uitgebreide collectie met allerlei foto´s. Je vindt het allemaal, en meer. Zowel in kleur, met lichtjes bij nacht als in zwart-wit.


The city that never sleeps, the Big Apple, de stad van Times Square en het Vrijheidsbeeld.

Voor iedereen die een stukje van deze wereldstad in huis wil halen, tonen we graag (foto) behang met afbeeldingen van NY! New York is een stad met vele namen en gezichten. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Maak hieronder een keuze en bestel eenvoudig en op maat uw eigen fotobehang. Wat precies het verschil is?


Papieren behang is gemaakt van papier en wordt in delen geleverd. Je moet hierbij de delen zelf insmeren met lijm en bij het opplakken de verschillende delen iets over elkaar heen plakken.

Wordt geleverd in delen Inclusief lijm Klik hier voor fotobehanginstructies, voor het mooiste resultaat! Echter, wij kunnen het formaat van deze modellen niet voor je aanpassen als je muur groter of kleiner is. Bij het opplakken van dit behang moet je de behangdelen trouwens met lijm insmeren en niet de muur. Een ander materiaal is vliesbehang.


Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in.


Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat! Met het Steiger in Meer fotobehang maak je je interieur echt compleet! Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Fleur het thuis op met hoogwaardig fotobehang. Bij ons vind je een breed assortiment vol modern behang.


De bezorging is altijd snel en gratis.

De specialist in fotobehang. Grote keuze, scherpe prijzen en snelle bezorging. Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang. Fotobehang en fotowanden online bestellen bij Behangwereld! Niet-geweven behang is geschikt voor lijm.


In de bimago winkel vindt u de meest stijlvolle decorations. Wonen of werken met zicht op Brooklyn Bridge…Voor velen zal het helaas altijd een beetje een droom blijven. Maar met dit fotobehang van Eurographics kan je het gevoel misschien wel wat evenaren. Dankzij de strakke zwart-wit afwerking kan je dit behang bovendien in eender welk type interieur een plekje geven.


Als je het idee hebt om de wanden van je kamer te veranderen zou je voor gewoon behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts