woensdag 24 mei 2017

Gevelsteen kiezen

Kies uit meer dan 1kleuren gevelstenen. Vervaardigd met 1 natuurlijke grondstoffen. Vind je lokale leverancier voor advies van experts! Scopri novità e tendenze di Kiez e ricarica il tuo guardaroba di stile.


Het kiezen van de juiste gevelsteen voor je woning is een belangrijke beslissing.

De baksteen bepaalt immers de look van je woning. Vandaag heb je keuze uit wel honderden soorten gevelstenen. Verschillend van kleur, textuur of formaat.


Eens je die keuze gemaakt hebt en de bakstenen pronken eindelijk op je nieuwe gevel. Een kleine baksteen vereist dus meer arbeid dan een grotere gevelsteen. Wenst u te weten hoeveel gevelstenen u zal nodig hebben? Maak dan gebruik van onze handige calculator.


Het metselverband en de voeg.

Tot slot is er het gekozen metselverband en de voeg. De keuze van de voeg heeft een versterkend effect van de gekozen stijl. Een gevelsteen kiezen : hoe begin ik?


Uw gevelsteen is het visitekaartje van uw huis, het toont wie u bent. Het verwelkomt u dag na dag, uw hele leven lang. Juist daarom is het heel belangrijk dat u een goede en weloverwogen keuze maakt voor een bepaald type gevelsteen.


Welke kleur gevelstenen kunt u het best kiezen ? Het is geen eenvoudige klus om een keuze te maken voor een bepaalde kleur gevelstenen. Zo zijn er niet alleen donkere bakstenen of metselstenen, zoals antraciet en bruin, maar ook lichte metselstenen als geel en grijs. Onze gevelstenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten afwerkingen (bezan Wasserstrich, getrommel ongetrommeld…).


Met de bakstenen van Vande Moortel kiest u voor een natuurlijk, kwalitatief en duurzaam decoratief metselwerk. Hierboven kunt u uw gevelstenen kiezen uit de verschillende kleuren, verschillende formaten en eigenschappen. Vertrouw op het professionele advies van Gedimat. Kom bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze toonzaal, waar u onze competitieve gevelsteen prijs (prijslijst gevelstenen ) ontdekt, het materiaal kunt voelen en de kenmerken rustig kunt overlopen, zodat het gevelstenen kiezen eenvoudiger gemaakt wordt.


Die gaan we vanaf nu bundelen in één groot topic: Het grote gevelsteen keuze. Een paar interessante topics waar je ook verder kunt gaan als je vraag daar beter past.

Gevelsteen lijmen, ja of nee ? In combinatie met een gewassen toplaag is een zeer hoogwaardige steen gemaakt die zijn gelijke niet kent. De Lynex gevelsteen van MBI is in alle opzichten een opvallende steen. En nog wel het meest in zijn vorm. Een moderne woningstijl combineer je met een heel andere gevelsteen dan pakweg een pastorijwoning. Oude gevelstenen recupereren is bijvoorbeeld enorm populair bij pastorijwoningen, terwijl platte, grijze bakstenen dan weer vaak opduiken in moderne woningen.


Wanneer je de showroom van Nelissen binnenstapt, zal je snel merken dat je uit gevelstenen in verschillende maten kan kiezen. Het formaat lijkt misschien minder belangrijk dan de kleur of de afwerking, maar toch verdient ook de maat enige aandacht. In een groter geheel is het formaat van de gevelsteen medebepalend voor de uitstraling van je. In ons assortiment vindt u Wienerberger waalformaat stenen. Dit is de meest voorkomende maat gevelstenen.


Om aan ieders woonwensen tegemoet te kunnen komen, onderscheidt Wienerberger diverse vormen bakstenen. Toekomstige huiseigenaars laten zich in hun zoektocht naar de ideale gevelsteen vaak leiden door persoonlijke voorkeuren en smaken, ongeacht de prijs van het product waar ze hun oog op hebben laten vallen. Vandersanden biedt gevelstenen aan in allerlei kleuren en formaten, zodat er altijd een baksteen is die past bij uw wensen.


Gebruikmaking van deze merken is alleen toegestaan met officiële. Wilt u gevelstenen kopen en een passend advies? Dan bent u bij Vandersanden aan het juiste adres.


Neem contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts