woensdag 10 mei 2017

Primer muur

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ontdek ons uitgebreide assortiment primers.


Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Dankzij het gebruik van een kwaliteitsvolle primer , zoals we die bij GAMMA in het assortiment hebben, moet je minder eindlagen aanbrengen. Voor het mooiste schildersresultaat is het een must om met primer te werken.


Voor metaal en kunststof gebruiken we de naam primer , voor hout wordt meestal gesproken over grondverf. Zo vind je bij GAMMA voorstrijk stucwerk, voorstrijk behang, voorstrijk gipsplaat en voorstrijk muurverf. Wil je een onbehandelde muur schilderen, gebruik dan voorstrijkmiddel voor muurverf of voorstrijk latex. Dit voorkomt dat de muurverf direct in de muur trekt en zorgt voor een veel gelijkmatiger en dus mooier resultaat. Heb jij last van een poederende muur of een muur welke zuigend is?


Primer muur

Gebruik dan eerst een muur primer of een wall primer. Muurprimer goedkoop kopen. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen oppervlakte. Zo komen vers bepleisterde muren , houten meubels en kozijnen nog beter uit de verf met een goede basislaag. Het aanbrengen van een grondlaag of primer is in heel wat gevallen noodzakelijk voor het bekomen van een perfect eindresultaat.


Zo geef je muur en plafond immers een goede basis voor de komende eindlagen. We plannen de muur te reinigen en lichtjes op te schuren. Alvast bedankt voor jullie hulp! Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan primers. Bekijk hier ons online aanbod!


Primer muur

Zo heeft Sikkens met de Rubbol Primer en de Rubbol Primer Extra twee primers op de markt gebracht die beiden populair zijn onder doe-het-zelvers. Je kan een primer gebruiken voor pleisterwerk, gipsplaten of de juiste grondlaag voor bakstenen. Stel dat je kinderen met alcoholstift op een bepleisterde muur hebben getekend en die dus een nieuw laagje verf kan gebruiken.


Grondverf voorkomt doorslaan van vuile deeltjes. Vandaag bestel morgen in huis! Voor muren waar reeds op geschilderd is, is geen primer meer nodig, tenzij je de structuur van de muur wilt veranderen. Zo kan je grove muren gladstrijken met speciale primers om je muren weer glad te maken.


Primer muur

Er zijn heel wat verschillende soorten primer verf beschikbaar. Onze muren hebben nieuwe bezetting gekregen, maar nu is mijn vraag of ik daar nog eerst een primer moet op zetten of niet? Ik ben een echte amateurverver en ben dan ook naar Colora geweest en mij daar laten helpen.


Ik heb primer gekocht die al in dezelfde kleur is als de kleur die ik uiteindelijk ging gebruiken als deklaag. Op zich is dat vooral een probleem bij het schilderen, achteraf valt het minder op. De muur is wel moeilijker af te wassen dan de muren die we met duurdere verf schilderden, zeker in de keuken valt dat op. Vlekjes van rode saus of granaatappel, krijg ik er niet meer uit en laten de onderliggende eerste verf zien. Voorstrijk is ook ideaal de gebruiken als je een donkere muur in een lichte kleur verft.


Het witte middel dekt donkere kleuren perfect. Je schildert de wand of het plafond zo gemakkelijk in een lichtere tint. Kijk dan hier de instructiefilm over het schilderen van nieuw gestuukte muren.


Hierin wordt tevens uitgelegd hoe je voorstrijk gebruikt. We testen altijd vooraf of de muur voorstrijk nodig heeft. Wanneer gebruik je voorstrijk? Dit kan gedaan worden door een natte doek of spons over de muur te halen.


U kunt testen of u voorstrijk moet gebruiken door water op de muur te druppelen. Verdwijnt het water snel dan is er sprake van een zuigende muur en is het verstandig een voorstrijk te gebruiken voor u de muurverf aanbrengt, zodat deze beter hecht. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld Alabastine Rolbare Voorstrijk Sneldrogend gebruiken.


Een betonnen muur verven doe je door het gebruik van een aangepaste primer , of grondlaag. Die moet de poriën verzadigen, zodat je de eigenlijke verflaag gemakkelijk kunt aanbrengen. Eens de ondergrond volledig verzadig schilder je een betonnen muur zoals eerder uitgelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts