dinsdag 16 mei 2017

Kleuren nijmeegse vierdaagse

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De Vierdaagse kent drie verplichte afstanden: 3 en kilometer. In de week dat de Vierdaagse Nijmegen wordt gehouden worden in de binnenstad van Nijmegen ook de Vierdaagsefeesten (voorheen Nijmeegse Zomerfeesten) gehouden.


Welkom op de officiële website van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. Groen Oranje zijn de kleuren van de Nijmeegse vierdaagse vlag.

All vlaggen en feestversiering van de Nijmeegse vierdaagse hebben de kleuren groen oranje. Deze kleuren kennen hun oorsprong in de vlag van de KNBLO Wandelsportorganisatie. NIJMEGEN - De vierde en laatste dag van de 103de Nijmeegse Vierdaagse is in volle gang. De wandelaars lopen onder andere door Grave, Cuijk en Malden. Tot slot komen ze uit op de Via Gladiola in Nijmegen.


Daar worden deze Vierdaagse -helden feestelijk ingehaald. Volg de verrichtingen van de wandelaars ook vandaag weer in ons liveblog. Vorig jaar liep Hersi voor het eerst mee.

Het viel hem op dat de Vierdaagse eigenlijk een wit feestje was. Je ziet heel veel vlaggen, maar ik miste die van Afrika. Speldje , hat pin, broche in de kleuren van de Nijmeegse Vierdaagse vlag. Hoogwaardig geproduceerd , prachtige kleuren.


Staphorst positief op de kaart zetten tijdens de honderdste editie van de Nijmeegse Vierdaagse , dat was het doel en dat is gelukt. Een groep van dertig lopers, deelnemers en geen deelnemers, liep de laatste kilometers vrijdagmiddag in de Staphorster kleuren. Je ziet dat onze gemeenschap regelmatig negatief in het nieuws is. Ken je iemand die meedoet met de Wandel vierdaagse ? Je ouders, je opa of oma misschien?


Verras ze als ze binnekomen met een mooie kleurplaat! Hieronder vind je kleurplaten over wandelen en de wandelvierdaagse. Binnenkort ook leuke wandel liedjes! Zodra een plek bij het andere registratiebureau beschikbaar is, zal de indeling in het registratiebureau automatisch bij uw inschrijving in onze administratie gewijzigd worden.


In die periode is het gebruikelijk dat het gemeentelijk of stadswapen dezelfde kleuren heeft als de vlag die de gemeente of stad gebruikt. De eerste door de gemeenteraad aangenomen vlag heeft drie gelijke banen geel-zwart-geel. De Hi-Tec V-Lite SpHike Nijmegen wandelschoenen voor heren zijn speciaal ontwikkeld voor sportieve uitdagingen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse , of een actieve city trip.

De Nijmeegse gemeentearchivaris wilde de vlag laten wijzigen naar geel en zwart. Kies hier uw kleur en maat. Bekijk uw schoenen en bestel voor de laagste prijs. U betaalt geen bezorgkosten!


Ex-vluchteling Mo Hersi wil de Nijmeegse Vierdaagse meer kleur geven Deelnemers van het Wereldteam maken zich klaar voor hun eerste Vierdaagse. In een poging om de Nijmeegse Vierdaagse wat kleurrijker te maken, stelde ex-vluchteling Mo Hersi een Wereldteam samen. Wij doen mee in Nederlan op alle vlakken. Je dag is goed de enthousiaste vierdaagseloper Peter. Elke Vierdaagsedag maakt hij een fotoverslag voor MAX Vandaag.


Dit is zijn beeldverslag van wandeldag 2. Het recordaantal van nationaliteiten in het deelnemersveld van de Nijmeegse Vierdaagse is voor een belangrijk deel te danken aan de inzet van één man. Zijn naam is Mo Hersi, jaar oud en hij liep vorig jaar voor het eerst mee. Zeg je gladiolen, dan zeg je Nijmeegse Vierdaagse.


De gladiool is onlosmakelijk verbonden aan dit beroemde Nijmeegse evenement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts