woensdag 17 mei 2017

Bamboe borden

Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Bamboe vork, lepel of mes. Ontdek ons unieke assortiment borden. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Zuperzozial zijn sterk, voedselveilig en het milieuvriendelijke alternatief voor plastic servies. Borden koop je eenvoudig online bij bol. Rechthoekig bord Porto Blue Porto Blue, handig voor het serveren van gerechten. Het duurzame bamboe assortiment bestaat uit diverse kleine amuse bakjes, amuse schaaltjes, kleine duurzame borden en niet te missen bamboe prikkers.


Heeft u een cateringbedrijf en presenteert u regelmatig kleine amuses en wilt u wat anders, dan is de bamboe lijn wellicht wat voor u. Uiteraard kan het voor elke gelegenheid gebruikt worden. In het Zuid-Hollandse Voorschoten maken momenteel in het centrum alle aluminium borden plaats voor bamboe -exemplaren. HR Groep, dat een groot deel van de miljoen verkeersborden in Nederland levert, is niet verbaasd over de groeiende populariteit.


Het familiebedrijf ontwikkelde het duurzame bord samen met bamboefabrikant Moso. Goedkoop Zuperzozial borden van bamboe. De bamboe soort welke gebruikt is is bestand tegen krimp en uiteenzetting. EN 1 natuurlijk en ecologisch alternatief op de reeds bestaande snijplanken.


Speciaal voor de meer bewust wordende consument. De Zuperzozial producten gedragen zich goed in een consumenten vaatwasser. Na verloop van tijd kunnen platte producten, zoals borden iets gaan vervormen. Dit komt door de natuurlijke ingrediënten en heeft geen nadelig effect op het gebruik.


Let op: bamboe -houten deksels kunnen niet in de vaatwasser. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje.


Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Een wit melamine bord van de Jip en Janneke winterserie. Op het bord staat een print van Jip en Janneke die een boom tillen met op de rand goudkleurige strepen. Combineer het bord met het schaaltje en de beker voor een mooi gedekte tafel. Voor dezelfde hoeveelheid materiaal, wordt veel minder beslag gelegd op schaarse grond t. Bovendien is bamboe een sterk materiaal en het ziet er ook nog mooi uit.


Bamboe borden

Eten wordt nog leuker met het schattige bordje van Lassig! Dit anti-slip bordje van Lassig is een stevig bordje gemaakt van duurzaam bamboe. De siliconen ring aan de onderkant zorgt er voor dat het bordje niet verschuift. Het vrolijke design met kattenprint maakt het bordje ook leuk om naar te kijken! Eigenschappen: - Lassig Little Chums Cat.


Shop bij Zazzle voor gepersonaliseerde borden en meer! Alle overheidsonderdelen worden geacht mee te werken aan de ambities van het ’groenste kabinet ooit’. Ook Rijkswaterstaat moet eraan geloven. Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden. Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein.


Bamboe borden

Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur. Het is maar net voor welke gelegenheid je nieuwe borden nodig hebt en in welke stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts