maandag 29 mei 2017

Exclusieve spiegels

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle exclusieve spiegels worden authentiek gekleurd en handgemaakt door vakkundige ambachtslieden in Italië! Spiegel Allesandro Shabby Zwart-Goud. Bijzondere maatwerk spiegels , exclusief of kunstzinnig met een eigentijdse vormgeving. Modern en bijzonder vormgegeven.


De spiegels uit deze serie geven een indruk van de mogelijkheden in vormgeving en plaatsing van spiegels. Grote exclusieve en extravagante spiegels online bestellen gratis bezorgd en betalen bij aflevering. Verkrijgbaar in de kleuren (antiek) zilver en goud zwart en wit.


Unieke Italiaanse spiegels met ruim jaar vakmanschap!

Ontdek de Venetiaanse spiegels met hun prachtige authentieke handwerk en een tijdloze look. Exclusief te bestellen bij Barokspiegel. Met de natuurlijke finish heeft iedere spiegel zijn eigen karakter. Zeer luxe grote spiegel aangeboden.


Indien u licht wilt laten schijnen door uw spiegel , kunnen wij uw spiegel zandstralen hierdoor schijnt er licht door een matte strook op de spiegel. De rand van gesneden glas is vlijmscherp, en hier zou men zich erg aan kunnen verwonden, daarom worden de randen van een spiegel rondom gepolijst geslepen. Vind de beste selectie exclusieve spiegels fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit exclusieve spiegels voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Onze exclusieve stalen spiegels zijn een eigen ontwerp en worden in ons atelier op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Shop jouw sanitair via beslist.


Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Mooie spiegels die passen bij uw interieur. Door een spiegel te plaatsen maak je de ruimte groter.


Deze exclusieve spiegel met sierlijke lijst. Ze laten je interieur groter lijken, kleden een ruimte stijlvol aan én maken donkere hoekjes lichter. Deze grote spiegel met een opvallende lijst is een echte blikvanger en kan zelfs dienen als kunstwerk. Deze spiegel is handgemaakt van hout uit een oude kerk op Texel heeft een grove, robuuste uitstraling en is een uniek product!


De spiegel heeft aan de achterkant twee gaten waarmee je hem kan ophangen.

Maar neerzetten kan natuurlijk ook! Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Een spiegel is essentieel in een badkamer.


Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Daarnaast kun je zelfs design spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk LED spiegels eenvoudig online via onze webshop bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts