woensdag 17 mei 2017

Elho pure cilinder

Kies uit producten vanaf € 20. De laagste prijs op Beslist. Ondanks het robuuste, stoere model is de.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De cilinder is mooi solitair te plaatsen maar ook als set van drie waarbij de cilinder leuk te combineren is met de cilinder high.

Makkelijk te beplanten dankzij de verhoogde bodem. Bovendien blijft de high altijd stabiel staan dankzij de zandvul opening aan de onderzijde. Sluit deze onderzijde af met de speciale pure cap en het zand blijft in. Op zoek naar fraaie bloempotten?


De pure van Elho is gemaakt van niet poreus plastic. Met deze stoere cilinder bloembak in je tuin komen je bloemen en planten op hun mooist tot hun recht. De unieke bodem van elho is speciaal ontworpen voor optimale plantverzorging.

Combineer deze bloempot voor de allerbeste plantverzorging ook de bijpassende elho schotel. De naam ‘bloempot’ zou deze unieke ornamenten teniet doen. Uiterst functioneel en werkelijk een lust voor het oog.


De elho pure collectie laat uw planten leven! Door de robuuste vorm van de elho pure cilinder is dit. Vergelijk meer dan 1bloempotten. Specialistisch advies nodig? De bloempotten zijn gemaakt van kunststof en hebben een robuuste en stoere uitstraling.


De bloembakken zijn gemakkelijk te beplanten dankzij de verhoogde bodem. Het onderste deel kun je met zand vullen zodat de bloembak altijd stabiel blijft staan. Give room to nature and brighten up your living room, kitchen, terrace, balcony or any other place with plants. Surround yourself with nature in elho flowerpots and. Uit onze collectie potterie.


Van het merk elho , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie. Vind meer nieuws over elho pure cilinder high op Nu. Pure Straight Round Ontwerp.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Korting Nu Tijdelijk Aanwezig! Zoeken: elho pure cilinder wheels steengrijs Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Koop hem snel bij onze partner webshops. Een mooie cilindervorm met aan de onderkant een ronde afwerking.


Deze plantenbak is voor minimaal jaar beschermd tegen verkleuren door een speciale UV-Resistance coating. Altijd scherpe prijs of aanbieding. Bloempot,vaas of kunstbloemen nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts