donderdag 18 mei 2017

Het bonte paard dwingeloo

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Vergelijk 2boekingssites en vind uw ideale hotel tegen de beste prijs! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een groot assortiment aan hoge kwaliteit vloerkleden bekijk ze nu online. Net even buiten Dwingeloo. Ze begonnen aan het voorhuis van de boerderij, deze werd in Ierse style opgezet met een daarbij passend ontbijt.


Deze traditionele rietgedekte boerderij beschikt over gezellige slaapkamers met een eigen badkamer. It features spacious communal areas and a large garden on the forests’ edge. This traditional thatched farmhouse benefits from cozy bedrooms with a private bathroom. Bonte Paard serves a large self-service breakfast and lunch.


Het bonte paard dwingeloo

Zalen Wij bieden zalen van tot 4personen voor uw party, bruiloft of receptie. Het achterhuis van de boerderij heeft zijn eigen omheinde terras met picknickbanken en meerdere zitjes. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw paard of pony mee te nemen. Honden zijn in overleg mogelijk.


Mogelijkheid tot barbecue huur. Op die kaart is ook het huis van schoolmeester Van Wulfen te zien. Tot Korting Op Uw Hotel!


Questo tradizionale casale in paglia presenta di camere accoglienti con bagno privato. In Dwingeloo vindt u onder andere gezellige terrassen en heeft u de mogelijkheid om de prachtige Drentse omgeving te ontdekken. De boerderij met diverse accommodaties voor groepen, vergaderingen of families, ligt tegen de boszoom van dit immense natuurgebied met uitgestrekte zand- en fietspaden. Det har rummelige fællesarealer og en stor have i skovkanten.


Denne traditionelle stråtækte bondegård byder på hyggelige værelser med eget badeværelse. Heel veel ruimte om de boerderij en zonnig gelegen. Het heeft grote gemeenschappelijke ruimtes en een grote tuin aan de rand van het bos. Dan kan ik als tip de sterrenstudio van BB de Ster van Dwingeloo van harte aanbevelen.


Het bonte paard dwingeloo

Ruim van tevoren boekte ik ons verblijf bij Arina en Marco van De Ster van Dwingeloo. Ik was op zoek naar een kleinschalige accommodatie, die in het thema van onze mini break past. Ons thema was het fotograferen van de sterrenhemel en vooral de Melkweg. Tot Wel Korting Op Jouw Hotel In Dwingeloo. Vanuit deze locatie kunt u te voet of per fiets mooie tochten maken.


De farm ligt naast het Nationaal Park “ Het Dwingelderveld’. Nodig ook iedereen uit om een keer een. Bed en Breakfast en groepsaccommodatie.


Het bonte paard dwingeloo

De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 5per nacht. Voor een grote vriendenkring of een hele grote familie, alles onder één dak. Zie herhaling van woensdag augustus j. Deze manege ligt in de directe nabijheid van de bossen en heidevelden en minuten van de ingang van het Nationaal Park Dwingelderveld.


Deze manege biedt verschillende mogelijkheden om zowel te paard als met de huifkar, de natuur van Dwingeloo te verkennen. Het paardrijden kan bovendien individueel en onder begeleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts