maandag 29 mei 2017

Ballon met lampje

Snelle levering en gratis retour! Meubelen voor kerstmis geleverd. Bespaar tot op je meubelen! Bekijk onze Badkamer assortiment. Verfraaien van uw huis met Lampen.


Ruim assortiment online bestellen!

Makkelijk en veilig winkelen. Met de lichtgevende ledballon lampjes maakt u van elke ballon een lichtgevende decoratie. Geweldig voor een verjaardagsfeest maar natuurlijk ook als decoratie op een bruiloft, tuinfeest, beurs, evenement of met oud en nieuw. Verlichting, kaarsen maar ook ballonnen met LED verlichting dragen zeker bij om er een spectaculair FEEST van te maken.


Deze LED verlichte ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geven gegarandeerd jouw feest een bijzondere uitstraling. Naast de gewone is er ook een waterdichte versie! Wat een prachtige accessoire voor de kinderkamer!


Blaas de ballon op en maak het behangplaksel aan met behulp van water.

Een ballon met lampje is een ballon met een led lampje erin. Onze ballon met lampje is opvallen leuk en origineel. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt uw ballon met lampje kopen via de webshop of in onze winkel in Groningen. Ballonnen met wit led lampje stuks.


LED ballonnen kunnen worden gevuld met lucht en helium. LED ballonnen zijn leuk en ook nog eens makkelijk in gebruik, kies uit verschillende soorten. Wanneer de led ballon eenmaal geactiveerd is, is het niet meer mogelijk om het led lampje uit te zetten en te sparen voor later. De led ballon moet dus geactiveerd worden, net voordat de ballon opgeblazen wordt. Onze led ballonnen branden wel tot dagen.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Zoek niet verder, je hebt de goedkoopste lachgas aanbieder al gevonden! Knip het bolletje wol in verschillende draadjes en laat ze een voor een door het behangplaksel. Door bijvoorbeeld een ballon over je trui te wrijven kan je die een elektrische lading geven.

Met die ‘geladen’ ballon kun je dan een frisdrankblikje naar je toe laten rollen en zelfs een spaarlamp even laten branden. LED licht ballonnen in de kleur lichtroze. Lichtroze ballonnen met daarin een LED lampje.


U kunt de LED ballon aanzetten door op de knopje te drukken dat bovenop de. Bestel uw led ballonnen bij De Horeca Bazaar al vanaf €43! Shine up your party met deze leuke LED ballonnen.


Vul de ballonnen met lucht of helium. Om uw feest compleet te maken, hebben wij een ruim assortiment aan feestartikelen. Met helium gevulde ballonnen zijn de ideale versiering tijdens een bijzondere gelegenheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts