woensdag 24 mei 2017

Privascreen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bescherm uw privacy, slim en eenvoudig. Het Privascreen is degelijk en werkt erg prettig.


Doordat ze in een multifunctionele ruimte worden gebruikt is het zeer prettig dat ze eenvoudig in- en uitgeklapt kunnen worden. Meer privacy doordat het beeld op het scherm donker is wanneer het wordt bekeken vanuit een hoek van graden.

Filter beschermt uw scherm ook tegen vingerafdrukken. Ideaal wanneer een ruimte voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Meld je binnen dagen na aankoop aan om gebruik te maken van deze actie.


Klik op een apparaattype of vul hieronder een merk, productlijn of model in. Delo is hét adres voor al uw kantoorartikelen, kantoormeubilair, kantoormachines en projectinrichting. PrivaScreen black-out privacy filter 18. Daarbij nemen wij alle zorgen uit handen.


Toch is het beeld duidelijk zichtbaar wanneer deze van recht voor het scherm bekeken wordt, zodat je ook onderweg zorgeloos je mobiele apparaat kunt gebruiken.

Voorkom bedrijfsspionage en bescherm gevoelige informatie op je beeldscherm met de 15. Vanuit iedere andere hoek zie je enkel nog een zwart beeld. Deel hier uw ervaring met dit product.


Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit professionele beschermfolie voor uw monitor zorgt ervoor dat het beeld alleen vanuit een direct vooraanzicht te lezen is. De professionele folie zorgt ervoor dat uw beeldscherm alleen vanuit een direct vooraanzicht te lezen is.


Nyink is producent van werkplekafscheidingen en akoestische oplossingen. Van concentratieschermen voor het onderwijs tot akoestische panelen voor kantoren. Bestel nu Fellowes Privascreen voor uw bedrijf. Click on a device type or enter device bran.


Work Securely Everywhere You Work Protect your privacy and intellectual property, simply and easily. Deze professionele folie zorgt ervoor dat uw beeldscherm alleen vanuit een direct vooraanzicht te lezen is. Het werkt door scherminformatie zwart te maken vanuit een zijhoek van graden.


Met het Privascreen is dit probleem makkelijk op te lossen en zijn speciale toetslokalen niet meer nodig, aldus Nijhuis. Maar ook vanuit de kantoorbranche bleek er interesse te zijn. Voornamelijk voor flexwerkplekken is het Privascreen een oplossing.

Opgelet : Dit bestelartikel heeft een langere levertijd omdat wij dit product bij onze leverancier pas bestellen wanneer u dit bij ons besteld heeft. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Als totaalleverancier van werkplekoplossingen stellen wij doorlopend alles in het werk om u een ongeëvenaarde en gepersonaliseerde service te bieden. Beeldschermfilter Fellowes 15.


This popular windscreen offers the versatility to fit the broadest number of applications with several important advantages. Het vooraanzicht blijft voor u goed helder en leesbaar. Met de Privascreen van Fellowes is dat meekijken op het scherm verleden tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts