donderdag 18 mei 2017

Auto verf spuitbus

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Zowel effen, metallic als parelmoer kleuren autolak in spuitbus leverbaar. Autolak in iedere gewenste kleur. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto -lak. Op zoek naar een spuitbus autolak?


Deze vindt u in onze webshop. Hier kunt u direct uw spuitbus autolak kopen. Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen , in de kleur die u zoekt.

Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. Uitsluitend afgevuld met hoogwaardige A-kwaliteit autolak. Dat betekent 1 kleurechthei hoge dekkingsgraa snelle droogtijd en de beste verneveling.


Onze spuitbussen worden geleverd met de unieke breedstraal SPRAYMAX spuitkopjes. Koop de 2K spuitbus op kleurcode of kleurnaam van uw auto en kies hierbij zelf de glansgraad die u wilt! ColorMatic RAL spuitbus verf is een premium, autolak met zijdeglans afwerking - speciaal ontwikkeld voor het snel coaten van industriële oppervlakken.


Dankzij de brede-jet verneveling, kan het ook worden gebruikt op grotere oppervlakken. Je vindt bij ons spuitbussen voor alle toepassingen aan je auto. Bekijk de uitgebreide collectie in onze webshop.


Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. K auto verf biedt een aantal voordelen.


Dankzij de componenten is de lak krasvast, benzinebestendig, chemicaliënbestendig, thinnerbestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. Tevens hoeft een autolak in 2K kwaliteit niet afgespoten te worden met een blanke lak waardoor dit niet alleen tijd scheelt, maar ook geld. De grootste spuitbuswinkel van Nederland.


Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Spelregels voor het spuiten! Voor het spuiten met een spuitbus autolak, let op de volgende punten. Voorkom zakkers,spuit vloeienspuitafstand 30cm.


Wanneer u uw auto gaat bijwerken met verf uit een spuitbus , zijn er drie tot vijf dunne lagen benodigd. Er moet per laag zo veel worden gespoten dat de verf net kan vloeien. De autolakken in spuitbussen bieden 1 kleurechtheid en garanderen een hoge dekkingsgraad. De Motip verf in de spuitbussen is hoog van kwaliteit en is dankzij de handige toepassingen toch uitstekend geschikt om als doe-het-zelver mee aan de slag te gaan.


Door de spuitbussen van Motip online te bestellen of door die bij ons in Akersloot in de winkel te kopen. Een spuitbus nodig met autolak voor uw voertuig ? Geef het kleur nummer of de naam van de kleur door met eventuele aanvullende informatie en wij maken de spuitbus voor u op maat. Hierdoor is de kans op een eventuele kleur afwijking tot een minimum beperkt.


Bij motorfiets kleuren graag vooraf informeren of de kleur in een spuitbus te leveren is. Daar zijn wij in gespecialiseerd voor alle merken auto ’s, bussen, motoren, scooters en Ral kleuren. Bijvoorbeeld de autolak wordt door ons op kleurcode gemaakt en afgevuld in een spuitbus. De autolak in de spuitbus heeft een zeer goede dekkracht en een snelle droogtijd en jarenlange bescherming van bijvoorbeeld uw auto , motor of ander.


Wanneer u het kleurnummer van de auto heeft kunt u dit rechtsbovenin bij zoeken invullen. Klik vervolgens links bovenin het menu op BMW om de zoekopdracht te verfijnen. SPUITBUS AUTOLAK - AUTOLAK SPUITBUS. Kunt u uw spuitbus autolak niet via onze zoekfunctie vinden of heeft u nog niet gezocht?


Vul dan rechtsboven in de zoekfunctie de kleurcode van uw auto in en druk op GO. U vindt hier uw spuitbus autolak voor alle type Renault.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts