maandag 8 mei 2017

Motip ral

MoTip RAL prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Spuitbus autolak op kleur gemaakt.


Motip ral

De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. The lacquer has a lasting gloss and colour, is scratch free and shock proof and is rust preventive. Bestel voordelig bij Verfpoint. De spuitbus bevat 400ml hoogwaardige Aerosol-Art lak. Alle RAL -kleuren in spuitbus.


Wij bieden u een compleet aanbod in alle RAL -kleuren in een 400ml spuitbus. Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal.


Motip ral

Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. RAL Lakstift MOTIP JavaScript seems to be disabled in your browser. Professionele, hoogglanzende spuitbus in industriële RAL -kleuren.


Dit blikje RAL -verf is te koop in ieder RAL -nummer. Met dit blikje verf op RAL -nummer. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.


Camouflagelak heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans. Dupli Color Acryl Hoogglans. Zeer sneldrogende acrylverf.


Decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium. Deze lak is watergedragen, dekt zeer goed en is krasvast en corrosiewerend. Hieronder ziet u de kleuren die bij ons op voorraad zijn. Onmiddellijk leverbaar € 9. Selecteer om te vergelijken. Wanneer u autolak wenst waarbij de kleur bij benadering voldoende is, bestel dan autolak DHZ in standaard spuitbus of lakstift.


Motip ral

Motip industrial verf in RAL kleuren. Kwalitatief hoogwaardige lak voor professioneel gebruik. Kras-, schok- en stootvast. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Tevens RAL kleuren en autolak speciaal op. Daarbij zijn er ook nog fluorkleuren en gewoon wit zwart en goud. Waar moet je op letten bij het spuiten: eerst goed schudden en haal zonodig het beschermringetje eruit (zit om de spuitmon vaak in geel). Geïnteresseerd in onze producten?


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts