woensdag 24 mei 2017

Parket polish aanbrengen

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Bekijk het prachtige aanbod aan Parketvloeren nú op beslist. Polish is de bescherming van de laklaag op de parketvloer. Met polish brengt u onverdun dus puur, een dunne polymeerlaag aan die de onvermijdelijke gebruikskrasjes vult en die voorkomt dat vuil zich in de laklaag dringt.


De polish mag pas aangebracht worden zodra (meestal weken) de lak van de parketvloer is uitgehard. Bona Parket Polish beschrijving. Het geeft extra bescherming tegen slijtage en vocht. Het oppervlak blijft mooi en langer glanzend. Zelfklevend en geschikt voor harde vloeren zoals laminaat en parket.


Uit deze strook kunt u zelf de juiste formaat viltbeschermers knippen. Vloerwisser Universele Dumby Vloerwisser 6voor het droog en nat reinigen van uw vloer en voor het aanbrengen van olie, polish en was. Rigostep Floor Polish Satin kunt u een nieuwe zijdeglanzende polish laag op uw gelakte vloer aanbrengen. Een polish laag zorgt er voor dat krasjes en lichte slijtplekken verdwijnen. Vervolgens met zuiver water afspoelen.


Doordat de ondergronden zo veelzijdig zijn dient een proefvlak uitgevoerd te worden om te testen of de Polish wordt opgenomen. Als u de Lecol Master Polish Vaanbrengt op een volledig droge vloer moet dat wel gelijkmatig gaan met een schone en vochtige doek zonder pluizen of een speciale Polish verdeler. LET OP: Om streepvorming te voorkomen, moet u altijd in richting van de houtnerf de Floorservice Parketpolish aanbrengen. Geen zwabbers, katoenen mops, sponsmops of vergelijkbaar materiaal gebruiken voor het opbrengen van de polish.


Een dekkende laag opbrengen, circa mper liter. Het aanbrengen van de polish : Het beste kunt u de polish aanbrengen met een polish -doek. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Bij het dof worden van de polish laag of bij het ontstaan van loop vlakken, kunt u een geheel of gedeeltelijk nieuwe laag ParketGroep Polish onverdund aanbrengen.


Parket polish aanbrengen

Let op: het aanbrengen van de 1ste laag ParketGroep Polish kan op dagen na het aflakken van uw parketvloer plaatsvinden! Aanbrengen op een volledig droge vloer tegelijkertijd met een pluisvrije doek de polisverdeler opbrengen. Als de Lecol Easy Polish OHExtra Mat dof wordt of er ontstaan loopvlakken dan kunt u een volledig of gedeeltelijk nieuwe laag niet verdund aanbrengen.


Het kan ook worden verdund met water in een verhouding van : of : 10. Schouten parket is gevestigd in Waalwijk in Noord-Brabant. Het bedrijf heeft al meer dan jaar ervaring in de parketvloeren wereld.


Parket polish aanbrengen

Kom gerust eens in de showroom langs voor een indruk wat we voor u kunnen betekenen. Deze polish is op basis van speciaal watergedragen kunstharsdispersies. Daar is deze zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend en veegvast. Hierdoor wordt de laklaag van het parket beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen.


Deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect. Gebruik een stofzuiger voor het ontstoffen en onderhoud uw vloer regelmatig met een speciale parketreiniger. Onderhoud van verglaasd parket. Af en toe kan u met een vochtige dweil een parket polish aanbrengen.


Ontstof met de stofzuiger. Dit behoudt de matte uitstraling en beschermt tegen slijtage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts