woensdag 10 mei 2017

Horloge danish design

Gemaakt voor jou met liefde en vakmanschap waar materiaal en style voorop staan. Hamden en laat je inspireren. Grote collectie horloges op voorraad. Voor 23:bestel vandaag verzonden.


Danish Design Horloge kopen?

Wil je je zoekopdracht verder verfijnen? Gebruik dan de filteropties op deze pagina. DANISH DESIGN HORLOGES Ben je gek op een uniek en stijlvol horloge ? De prachtige materialen, het mooie lijnenspel en de unieke details zorgen voor een horloge dat graag wordt gedragen. Naast uitgesproken vrouwelijke modellen bevat de collectie ook een grote selectie neutrale horloges in twee verschillende formaten voor dames en heren. Op deze pagina vind je daarvan de kleinere modellen.


En omdat design tijdloos is, is de collectie altijd up-to-date.

De horloges zijn krasvast. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wij pakken – als jij dat wilt – het horloge voor je in, in een mooie, bijpassende geschenkdoos. Bovendien heb je – ook in geschenkverpakking. Toonaangevende app voor ontwerp en publicatie van lay-outs.


Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Vele Titanium horloges in Deens Design.


Excluso beschikt over een grote collectie horloges. Heeft u uw favoriete horloge online gevonden? Bestel het horloge dan veilig en snel bij Excluso.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Naast het prachtige, minimalistische design en de hoge kwaliteit van de uurwerken zijn de horloges ook nog eens vriendelijk geprijsd.

Strak, minimalistisch en vooral heel erg mooi. Het RVS bandje zorgt voor een goede grip en een strakke uitstraling. Mooi horloge van danish design. Werkt nog perfect, moet alleen even nieuw batterijtje in. Titanium is een erg sterk en licht metaal dat veel voor horloges wordt gebruikt.


Weisz Uurwerken een gat in de markt vond: de grote vraag naar horloges met een modern design en een niet te opvallende uitstraling. At Your Doorstep Faster Than Ever. Bespaar tot wel via kiesproduct. De basis van elk horloges is industriële vormgegeven wat het tijdloos maakt en te dragen is bij elke gelegenheid.


De zilverkleurige kast met goudkleurige rand loopt door in de zilverkleurige horlogeband. De band sluit met een klepsluiting. Het model is spatwaterdicht.


Klanten wilden eenvoudige, sierlijke en onopvallende horloges. De expressieve vormen staan voor pure Scandinavische stijl, beïnvloed door de Duitse. Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is grijs en is afgedekt met mineraalglas.


Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts