dinsdag 23 mei 2017

Bretels neon

Shop je favoriete merken op Stylight. Grote selectie mannenmode. De mooiste nieuwe fashion items. Met clips en eenvoudig verstelbaar. Ontdek onze bretels en maak je klaar voor een seizoen vol plezier.


Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag! Geschikt voor volwassenen. Onze bretels lichten op onder blacklight. Als je deze felle kleuren draagt val je direct op. Je hebt de keuze uit neon roze, neon groen, neon geel als je een setje met neon bretels wilt kopen.


De breedte van de bretels is cm. De Jac Hensen Premium bretels met leertjes zijn zowel met clip als ook met knopen te dragen. Ook verkrijgbaar in deze kleursamenstelling in een stropdas en strik. Staat er een feestje op het programma of wil je gewoon je outfit wat extra glans geven?


Bretels neon

Dan mogen hippie, stoere bretels niet ontbreken! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kleurige neon gele bretels met LED verlichting. De ingebouwde LED lampjes zorgen voor een vrolijke verschijning. Deze gele bretels zijn opvallend en toch erg trendy op elk feestje!


LED bretels , LED- bretels, neon LED bretels , bretels met verlichting, bretels met lampjes. Deze roze bretels zijn opvallend en toch erg trendy. Op zoek naar iets voor Accessoires, Oranje? Een paar bretels bedrukt met een luipaard print in neon -fluor kleuren. Deze hippe bretels zijn gemaakt voor elk thema feest en maakt uw outfit compleet.


Bretels neon

Product tags Product tags. Of heb je helemaal geen jaren of tiroler feest? Maar een ander te gek carnavalsfeest? Ze zijn geschikt voor mannen en vrouwen en maken de blitz op ieder feest!


Draag bijvoorbeeld bretels met knopen en lederen lussen (ook wel patten genoemd) bij een smoking, kies voor modieuze smalle bretels op een casual outfit of geef in een handomdraai een persoonlijk accent aan je outfit met een paar gestreepte bretels met clipsluitingen. Het grootste assortiment feestartikelen, feestkleding en verkleed accessoires overzichtelijk online te bestellen. FFante vindt u bretels in Y-model met clips, X-model met clips en van het label Profuomo de traditionele luxe bretels met lederen lussen voor. Bij Partywinkel ben je aan het juiste adres. Gratis retourneren binnen d. Fraaie neon bretels met pled verlichting Verstelbaar tot 1cm.


Thema: neon en fluoriseren themafeest, smoking, carnavalskleding, jaren 8 80´s, led verlichting, festivals, partys art. Daarmee ben je verzekerd van een stevige bevestiging aan jouw broek. Bretels neon pink met led Kleur: neon pink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts