dinsdag 23 mei 2017

Annie sloan kwasten

Annie Sloan Chalk Paint kwasten. Wij leveren uit voorraad en verzenden dezelfde dag ook za en zo. Hiermee kun je snel, makkelijk en op een leuke manier verven, kleuren mengen of wax, stencils, en sponsen gebruiken. Kwasten tegen de laagste prijzen. Door de ovale vorm én de afgeronde bovenkant kun je er ook prima mee in alle hoekjes komen.


Annie sloan kwasten

Schoonmaken doe je gewoon onder de kraan. Je kan er expressief mee verven met veel textuur, maar ook een mooie, strakke afwerking mee maken. Door zijn fijne handgreep en de haren in een punt is het uitermate makkelijk om de wax uit de pot te krijgen.


Je voorkomt dat je teveel wax gebruikt en vetvlekken krijgt. Voor het meest gladde verf resultaat, gebruik je de kwasten met synthetische blauwe haren. Met de andere kwasten kun je alle andere technieken uitvoeren.


Annie sloan kwasten

Na gebruik uitwassen met water. Dan kun je lang van de kwast. Werk je met Chalkpaint, dan zijn kwasten met wat langere soepele haren die ook een beetje veerkrachtig zijn het beste. Verzendkosten NL € en vanaf € GRATIS. Naar BE € en vanaf € GRATIS.


De Wall Paint kwasten zijn gemaakt van synthetische en natuurlijke haren, waarmee je de verf gemakkelijk aanbrengt. Je kunt niet voorkomen dat de onderkant van de haartjes zullen verkleuren door roest van de zetting. Dit is geen probleem, het zal niet afgeven als je aan het verven bent. Goed gereedschap is het halve werk, en dat geld zeker ook voor deze kwast.


Het is dan ook echt mijn absolute favoriet! De kwasten zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van varkenshaar. Makkelijk schoon te maken met lauw water, droog maken en ophangen aan de steel. Iedere keer weer te gebruiken. Hij haart niet en blijft mooi in vorm.


Deze ovale kwast is ideaal voor het creëren van een robuuste vintage look. De haren zijn sterk, maar toch soepel. Je kunt de Clear Wax aanbrengen met een niet pluizende doek, liefst van katoen (denk daarbij aan een oude kussensloop of wit katoen t-shirt) of een speciale waxkwast. Het betreft de grootste kwast op deze foto.


Dit is echt een super kwast voor grote projecten, hiermee verf je veel sneller wat je dus veel tijd bespaart. Voor de kleinere projecten volstaat de kwast van 1ook prima! Professionele kwast waarmee je de verf en de wax er lekker in kunt borstelen en allerlei textuur eff. Helpdesk via chatfunctie tijdens bestellen. Over deze verf moet altijd een beschermlaag, was of vernis.


Deze kwast maakt het verven makkelijker. Als je er goed op past dan kun je heel lang met deze kwast toe. Polyvine Decorateursvernis. Voor meubels, wanden, stoef, metaal en zoveel meer! Kom naar de winkel of bestel online uw verf.


Zij ontwikkelde een krijtverf die makkelijk is aan te brengen en een supermooie egale dekking geeft. Bijkomend pluspunt is dat meubels niet eerst hoeven te worden behandeld voordat je de verf aanbrengt, dus al het schuur- en schoonmaakwerk kan achterwege worden gelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts