woensdag 17 mei 2017

Eigen tekst stickers

Stickers tekst met tekst bedrukken al vanaf €06. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Ontwerp hier uw eigen tekst.


Deze sticker heeft geen achtergron na het plakken blijven alleen de letters achter.

De afmeting die u invuld is de exacte afmeting van de tekst. U kunt éénmaal eenzelfde tekst intypen, wilt u meerdere dezelfde teksten bestellen dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen. Textiel stickers en teksten in diverse thema’s, motieven en kleuren.


De textiel stickers en teksten zijn zelf online te ontwerpen, maken en makkelijk te plakken of aanbrengen. Tekst stickers eigen ontwerp beoordeeld door: Willem de Klein Ik ben zeer tevreden over de diensten die Stickerland levert. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en had deze dan ook binnen dagen op de deurmat liggen. Eigen tekst stickers ontwerpen.


Maak hier uw eigen tekst sticker.

Scroll naar het ontwerpvenster en klik op tekst. U kan nu uw tekst invullen in de kleur en het lettertype wat u wenst. Pas het formaat van uw ontwerpvenster aan naar het formaat waarin u de sticker wilt ontvangen.


Tekst - stickers , naamstickers en letter stickers hebben geen achtergrond. Na het kleven van je naamstickers of tekst - stickers blijven enkel de letters achter. STAFFELKORTING bij stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld.


Bestel uw eigen tekst muursticker met naam, bedrijfsnaam of spreuk. Direct een voorbeeld met onze handige ontwerptool! Wenst u een sticker met uw eigen tekst ? Een mooie sticker met een naam erop en bijvoorbeeld een vlaggetje? Of een nummerbord sticker voor op een auto?


Hier vindt u een overzicht van de vele soorten stickers die wij voor u kunnen maken waarbij u een eigen tekst opgeeft. Deze eigen tekst verwerken wij weer in de door u gekozen sticker. Ook je eigen stickers ontwerpen is nu mogelijk bij CarTribal. Of het nu gaat om een registratienummers, raamstreamers, tekststickers, clubstickers, naamstickers, muurstickers, scooterstickers of autostickers.


Je ontwerpt zelf je eigen tekst sticker maken in eenvoudige stappen. Zo gaan je stickers lekker lang mee.

Je begint met een eigen volledig nieuw ontwerp in onze ontwerpmodule of je past een design aan dat al door ons is bedacht. Bestel hier uw eigen tekst met maximaal tekens. Wilt u grotere oplages bestellen van dezelfde tekst , dan kunt u ons mailen voor een prijsopgave.


EIGEN TEKST STICKER ontwerp je eigen tekst sticker in de kleur en afmeting zoals je deze wenst. Je hebt de keuze uit maar liefst lettertypes en verschillende kleuren. De webwinkel voor pictogrammen met het grootste assortiment voor Nederland en Belgie.


Bedrukte tekst rompertjes en shirtjes! Doordat u kunt kiezen uit verschillende lettertypes, afmetingen en kleuren kunt u de sticker naar eigen wens ontwerpen. Heeft u liever een eigen tekst of quote dan kunt u ook met onze muursticker ontwerptool aan de slag. U ziet dan direct de tekst in het gekozen lettertype en kleur.


Het maximale aantal tekens is 15. Spaties tellen ook mee) Een tekst naar keuze voor op je deur. Het lettertype bij dit product is “Shelley Allegro”. Gebruik je eigen afbeeldingen, logo en tekst om het plaatje compleet te maken.


Verkrijgbaar in diverse vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts