vrijdag 26 mei 2017

Alabastine garagevloer coating

Dan wordt het morgen nog bezorgd! Vind garage vloer coating het nu op Kensaq. Het is een 2-componenten epoxyverf op waterbasis, primer en coating in 1. Welke ondergronden kan ik gladmaken met Alabastine MuurGlad? Kan ik over DecoTerra heen schilderen? Met een goede garagevloer coating is je garagevloer bestand tegen autobanden en allerlei (vloei)stoffen als benzine en olie.


Alabastine garagevloer coating

Bovendien zorgt het voor een duurzame afwerking van garagevloeren en reinig je je garagevloer voortaan eenvoudig. Duurzame topcoating voor de garagevloer voor binnen. Maximaal bestand tegen band-afdrukken (hot tire resistant).


Bestand tegen zware belasting en chemicaliën. Niet geschikt voor zeer gesloten vloeren en anhydrietvloeren. Unieke componenten epoxy coating.


Dit staat gelijk aan een normale betonnen garagevloer voor auto. In geval van poreus of ruw beton kan het verbruik hoger zijn (– m² per set). Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Sikkens, Sigma en Trimetal.


Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Een stoffige betonvloer of cementvloer in de garage is lastig te onderhouden. Weerstaat chemische materialen zoals weekmakers in banden. De vloer is hot tire resistant waardoor warme en natte banden geen problemen opleveren.


Alabastine garagevloer coating

Ook olievlekken, antivries en zout tasten de coating niet aan. Zelf de garagevloer coaten met de juiste coating. Het stappenplan van Epoxywinkel. Naast de juiste coating bij uw type ondergrond kiezen is de mate van belasting van de vloer ook bepalend bij het kiezen van een garagevloer coating.


Daar komt bij dat de garagevloer coating producten die u bij ons kunt bestellen ook nog eens voordelige geprijsd zijn. Deze coatings zijn bestand tegen vet, olie, benzine en vele andere chemicaliën. Vanzelfsprekend zijn deze coatings slijt-, kras- en stootvast.


Ook zult u geen last hebben van vlekken van autobanden. Garagevloer coating voordelig zelf doen. K componenten coating Hoogwaardig en Slijtvast - Bestel tegen de laagste prijs! De Alabastine garagevloer coating niet gebruiken als volgende condities gelden: Gesloten beton Bepaal of er gesloten beton is, door een kleine hoeveelheid water op het beton te druppelen. Als het water blijft staan, is er een zegel gebruikt en zal de Alabastine garagevloer coating niet voldoende hechten.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Ik heb gewerkt bij een fabrikant van dat spul, niet bij Alabastine trouwens, en moest de vloeren wel eens zelf leggen, ook op balkons en in parkeergarages. Let vooral op de volgende punten: Voorbewerking, dus een schone vloer, en vooral goed voorstrijken met bijvoorbeeld epoxy primer, tegen het zuigen van de betonvloer.


Een verf die je gebruikt voor de vloer moet tegen een stootje kunnen. Kies daarom een verf die daar tegen bestand is. Voor een betonnen ondergrond is er betonverf te koop en voor de garagevloer speciale garagevloerverf.


Deze is zelfs bestand tegen een kortstondige blootstelling van gemorste olie of benzine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts