donderdag 18 mei 2017

Fotolijst 4

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. U ontvangt de lijst in een geschenkdoos. Meester: Carrs Model: 1e gehalte zilveren fotolijst voor fotos Herkomst.


Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. De achterwand van deze collage fotolijst is voorzien van twee ophanghaken, de fotolijst is zowel in portrait als in landscape te gebruiken.


Anders dan andere multi fotolijsten bevat deze lijst een passe partout met uitsneden van 10xcm.

Wenst u een andere passe partout? Kijk eens op de Passeparouthandel. Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Bent u op zoek naar originele collage fotolijsten , dan kunnen wij u onder andere 3D collage fotolijstaanbieden. Dit zijn in het oog springende constructies van of meer fotolijsten aan elkaar die een ruimtelijk effect geven.


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Je kunt kiezen voor een fotolijst waar je een enkele foto in stopt of voor een fotohouder of fotocollage. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Het is natuurlijk ook belangrijk dat je fotolijst goed in je interieur past. Probeer daarom vooral eens te filteren op je favoriete woonstijl en sla je slag tussen de modern klassieke, landelijke of industriële fotolijsten. De fotolijst kenmerkt zich door het acryl.


De totale afmetingen bedragen 25xcm.

U kunt hem op een ondergrond plaatsen. Je vindt het allemaal bij Acaza. Net zoals de magnetische fotolijst van Presse Citron dat hiernaast is afgebeeld. Een multi- fotolijst is een fotolijst voor meer dan één foto.


Multi- fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Dat is de reden waarom wij voor u een zeer breed scala aan fotolijsten hebben geselecteerd.


Ook voor opplakken en inlijsten bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatieve fotolijsten in bijna alle formaten en kleuren. De lijsten worden in onze lijstenmakerij met de hand op maat gemaakt. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment. Er is een enorm en gevarieerd aanbod van mooie collage fotolijsten voor alle ruimtes in je woning. Wil je collage fotolijsten kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts