maandag 22 mei 2017

Lp ophangsysteem

Ruimtebesparing hoeft niet saai te zijn! LP ophangsysteem Verchroomde metalen LP -hangers per hanger, incl. Er zijn lp ophangsysteem leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Lp ophangsysteem -producten zijn het populairst in Southeast Asia, Africaen Northern Europe.


Misschien hebben ze bij de ikea wel iets. Met een beetje verf maak je een lijstje best mooi.

Anders moet je ze denk ik toch ophangen zonder lijstje met bijvoorbeeld TESA powerstrips. Zou je bij een minder belangrijke lp even kunnen proberen of dat de hoes teveel beschadigd bij het eraf halen. Door LP ’s langere tijd opgestapeld te bewaren kunnen je LP ’s krom trekken en niet meer afspeelbaar zijn.


Je kunt je LP ’s het beste bewaren in bakken of kratten zoals hieronder, maar als je collectie groeit is een platenkast de beste oplossing. Maar ja, met spijkers en lijm gaat zowel de muur als de cover van de lp eraan. Mijn vraag is hoe ik dit voor elkaar krijg.


Sommige platenbezitters verstevigen de Expedit met een achterwand. Als je de tweekoloms-versie liggend gebruikt met pootjes eronder, kun je er ook je platenspeler(s) op zetten. Met wat DIY kun je deze IKEA DJ Console maken.

Een LP -opbergsysteem kan allerlei vormen hebben, zoals een simpele metalen LP -houder voor aan de muur, een rek op je bureau, een houten platenbak voor op de vloer, een platenbox in je DJ-booth, of een compleet LP meubel: dit is een zelfstandige vinyl kast waarin je een groot aantal platen kunt opbergen. Met het onzichtbare ophangsysteem voor LP -hoezen creëer je binnen een handomdraai een mooie wand vol kunst en muziek met de topstukken uit je LP -collectie. Met volop mogelijkheden om te variëren, want de LP -hoezen zijn eenvoudig te verwisselen, zonder dat het ophangsysteem gedemonteerd hoeft te worden. Laat een (oude) elpeehoes scannen, vergroten en printen op canvas of – en dat is budgetvriendelijker – op papier.


Hang het op je muur en je hebt een blikvanger van jewelste. Meer ideeën uit het vtwonen woonbeurshuis in vtwonen februari. Dit opbergsysteem is een ware eyecatcher!


Denk aan de platen die jij vroeger elke dag draaide. Dit pakket bevat werkelijk al wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk. VinylLP is gespecialiseerd in nieuw en gebruikt Classic Rock vinyl. De kabel waar het paneel aan vast staat is. Ophangsysteem voor panelen deze ophangset is om het paneel op te hangen op het plafond.


Nieuw Ophalen of Verzenden. De Waaghals heeft inmiddels ook meer dan 10. Klik hier voor het complete aanbod op Discogs. Nijmegen, maar ophalen in Arnhem kan natuurlijk ook. Dan bent u hier aan het juiste adres!


Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem , het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem. Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA.

Ophangsystemen voor schilderijen zijn de ideale oplossing voor boren in de muur om kunstwerken op te hangen. De lijst is geschikt voor LP ’s en dubbel- LP ’s. Dit zeer handige lp ophangsysteem van verchroomde metalen lp -hangers hebben wij gekocht voor per hanger, incl. Bij Flying Tiger (onder andere in Utrecht maar ook in andere steden in Nederland) koop je voor slechts euro (vier euro!) een wissellijst waar. Focus E Half-verdekt ophangsysteem.


Panelen eenvoudig demonteerbaar. Wordt toegepast om één richting in een ruimte te benadrukken. Bovenstaand ziet u een interieur voorzien van het Rophangsysteem van Newly : Newly maakt schilderijen ophangen eenvoudiger!


Er zijn verschillende soorten aanbieders van ophangsystemen op de markt, dat maakt de keuze voor het juiste schilderij ophangsysteem soms erg lastig. Waar moet u op letten bij de ophangrail? Aangezien ik een enorme muziekfan ben, had ik het idee om LP aan mijn muur te hangen.


De hoezen dan wel te verstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts