maandag 8 mei 2017

Pastoe a dammer

Liefhebber van Pastoe producten? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Ontdek de meest actuele collectie van Pastoe bij de Bijenkorf. You can colour the interior different from the exterior.


Pastoe a dammer

De kast heeft vele prestigieuze prijzen gewonnen en kan in diverse musea gevonden worden. Zo heb je tijdens je vakantie een extra reden om aan ons te denken. De roldeur kan naar boven worden geschoven waarbij deze verdwijnt in de achterkant van de kast. De Pastoe A’dammer Opbergkast is een ontwerp van Aldo van den Nieuwelaar.


U vind de A’dammer dan ook terug in meerdere grote musea. Zijn vorm is afgeleid van de (oude) Amsterdamse parkeermeters, wat ook de naam van de kast verklaart. Het A’dammer Twist dressoir van Pastoe is gemaakt van hout, kunststof en metaal. De kast is 1centimeter bree 7centimeter hoog en centimeter diep. Direct uit voorraad leverbaar ! Naast de getoonde uitvoering is de A’dammer leverbaar in diverse kleuren, zowel in één tint als een duo-tone.


Dé Pastoe webshop van Nederland. Kies uit 1producten vanaf € 2700. De A’dammer is al jaren een designicoon uit de Pastoe collectie. Door de jaren heen is het ontwerp iets gemoderniseer maar altijd bleef het kenmerkende rolluik onderdeel van het geheel. Bekijk de Pastoe collectie bij Plaisier Interieur, online of in onze winkel in Rotterdam.


Van servies tot linnengoed en administratie alles is netjes opgeruimd in deze stoere kast. Het rolluik gaat naar boven en beneden open en dicht. Ideaal voor op thuis en op kantoor. Het Pastoe erfgoed is 1jaar oud en wereldberoemd.


Pastoe a dammer

Bekijk de collectie, laat je inspireren en ontwerp jouw eigen kast. Dit rolluik heeft door z’n ribbels een greep op elke hoogte en verdwijnt achterin de design kast bij openen. A’dammer van Pastoe is een uitgesproken voorbeeld van een meubels als object.


Het kenmerk van A’dammer is de geribbelde deur die naar boven kan worden geschoven waarbij deze verdwijnt in de achterkant van de kast. De ribbels van dit rolluik bieden een greep op elke willekeurige hoogte. Verkrijgbaar in verschillende maten, afmetingen en kleuren! Careful design makes and shapes your living environment.


It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty. Gaat Pastoe weer tafels doen? Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom.


Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Het schrijfgedeelte is in houtfineer (keuze uit walnoot en eiken), de pad in een van de kleuren uit ons Pastoe palet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts