dinsdag 10 november 2015

Woonkamer inrichten met hoekbank

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.


Kies online je Hoekbank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel.

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Groot Betaalbaar Assortiment Hoekbanken. Vind hier de Perfecte Hoekbank voor u! Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier!


Een kleine woonkamer inrichten is niet eenvoudig: het is belangrijk om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen om de woonomgeving comfortabel, functioneel en ruim aan te laten voelen. Als de ruimte schaars is, onthoud dan dat er een oplossing is voor al uw problemen is: de hoekbank. Met de juiste tips voor het inrichten van je woonkamer maak je van deze centrale ruimte in huis een plek waar je je thuis voelt en waar je heerlijk tot rust komt.


Omdat we iedere dag veel tijd doorbrengen in de woonkamer , is het belangrijk om deze ruimte de aandacht te geven die hij verdient. Inspiratie en ideeën voor een gezellige woonkamer.

Een hoekbank zorgt bijvoorbeeld al voor een knus en gezellig gevoel in je woonkamer. Doordat je met vrienden familie gezellig bij elkaar kunt zitten wordt de hoekbank het meubel in je woonkamer waar je het meest gebruik van zult maken. Hoekbanken hebben dus logischerwijs een hoekopstelling met vaak een lange en een korte kant.


Maar dat wil niet zeggen dat beide kanten tegen de muur hoeven. Je kan ook de hoek kant plaatsen in de open ruimte. Op die manier creëer met de hoekbank een soort van afbakening van het zitgedeelte in de woonkamer. Het inrichten van een grote woonkamer kan een behoorlijke uitdaging zijn.


Vaak worden er tips gedeeld over het inrichten van een kleine woonkamer , maar een grote woonkamer is vaak nog lastiger om goed in te richten. Iedere ruimte, groot of klein heeft zijn eigen voor-en nadelen. Vind jij het lastig om jouw grote woonkamer knus en gezellig te maken?


Daar hadden we een balzaal van een kamer en paste daar heel goed een grote hoekbank. Helaas hebben we nu een kleinere woonkamer en past onze hoekbank niet meer zo goed (ook draait hij de verkeerde kant op). Tijd om eens naar een passend bankstel te kijken en ik deel een paar leuke interieur tips met jullie wat betreft hoekbanken. Tips om je kleine woonkamer zo goed mogelijk te benutten Patrick Perkins via Unsplash. We zijn helaas niet allemaal gezegend met een enorm huis.


Je moet alleen wel net iets creatiever zijn om de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken. Maar met een paar van onze tips leer je de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Er zijn namelijk een paar dingen waarbij je rekening moet houden als je meubels gaat kopen voor een kleine woonkamer.


Denk aan kleur en grootte.

We vertellen je precies waar je rekening mee moet houden! Woonkamer online inrichten met Floorplanner. Op de Floorplanner website kun je een plattegrond tekenen en zelfs je woonkamer in 3D bekijken. Je kunt met kleuren en materialen werken, maatvoering wordt weergegeven en het is gratis!


De beste Hoekbanken vind je hier. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Bestel uw goedkope nieuwe hoekbank , van leer of stof. Wil jij ook voor grijs gaan, maar dan wat donkerder? Ga dan voor een bank zoals hieronder. Combineer dit met een mooie houten salontafel of een houten kast in je woonkamer en het staat gelijk een stuk sfeervoller.


Draaifauteuil Melezza graphite. Deze fauteuil staat prachtig bij elke interieurstijl. Verschillende gebieden inrichten. De L-vormige woonkamer is zeer veelzijdig en is perfect geschikt om het in te richten als een multifunctionele ruimte.


Daar waar het grote brede gedeelte vaak wordt ingericht met de zithoek, is het smalle gedeelte ideaal voor een eethoek, een werkplek, een leeshoek of een speelhoek voor de kinderen. Voor het inrichten van een kleine woonkamer houd je rekening met de lichtinval. Des te meer licht de ruimte binnenkomt des te groter de kamer lijkt! Verf de wanden in een (off)white en kies voor een lichte vloer. Tips voor het inrichten van een kleine woonkamer.


Een gemiddelde woonkamer is 30m(exclusief keuken). Is jouw woonkamer kleiner dan 30m dan kun je spreken van een kleinere woonkamer dan gemiddeld. Maar uiteraard bepaal je helemaal zelf of jouw woonkamer de “stempel” klein krijgt. De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen.


Met een hoekbank wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut. De ruimte die normaal ontstaat bij twee losse bankstellen wordt opgevuld waardoor er extra zitruimte wordt gecreëerd. Zo hebben we hoekbanken in de moderne, landelijke, pure en luxe stijl. Een persoonlijk interieur wordt werkelijkheid met meubels die passen bij de vier woonstijlen, te bewonderen in onze woonwinkels én online. Met zoveel variatie vind je altijd de hoekbank die past bij jouw unieke stijl.


Kies je voor een moderne hoekbank in een statement kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts