maandag 16 november 2015

Wax krijtverf

Kies uit producten vanaf € 395. De krijtverf (chalkpaint), wax en vernis van Mia Colore is van een geweldige kwaliteit. Toe te passen op verschillende ondergronden, vaak zonder schuren. Daardoor kun je met krijtverf heel gemakkelijk een authentieke uitstraling creëren.


Een krijtverflaag is enigszins poreus.

Daardoor is Abbondanza krijtverf heel geschikt voor decoratieve technieken zoals het doorschuren van verflagen en patineren met was. Wax trekt in de Chalk Paint en maakt de kleur van de krijtverf voller en intensiever. Je gebruikt Wax om je meubels te beschermen tegen vlekken en beschadigen. Met Dark, White of Black wax geef je je meubel gemakkelijk een vintage, brocante of industriële look. Geef je meubel een make-over met krijtverf en wax.


In aflevering van Weer verliefd op je huis zag je hoe stylist Fietje de woning van Danielle en Hans een make-over gaf. Hierbij kreeg het bureau voor de kinderen een nieuwe look met krijtverf en wax.

Bekijk hieronder het stappenplan. Gebruik dikkere kwaststrepen voor een extra oude look. Vervolgens (na droging van de verf) The Color Collection Wax aanbrengen in de hoeken en randen van het meubel.


Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning. De krijtverf is gemakkelijk aan te brengen en geeft jouw wanden, meubels of accessoires een poedermat speciaal effect. Hoewel krijtverf gewoon afneembaar is met een vochtig doekje en een mild reinigingsmiddel, is het in bepaalde gevallen beter om de verf af te werken. Maar dit betekent ook dat de verflaag poreus is en daardoor wat vlekgevoeliger dan bijvoorbeeld een zijdeglans.


Krijtverf kopen bij Praxis. Maak kennis met een unieke collectie van extra matte krijtverf met een klassiek Engelse uitstraling: GAMMA WoodWall. De actuele kleuren met klinkende namen zoals Bashful Blue en Precious Pink laten het poedermatte effect van krijtverf tot in kleinste detail tot hun recht komen.


Het is ook goed toepasbaar op meubelen. Zorg er dan wel voor dat je het meubel eerst licht opschuurt zodat je het beste resultaat bereikt. Verf Leverancier van Nederland! Op basis van water en snel drogen bijna geurloos Milieuvriendelijk.


In de meeste gevallen is schuren niet nodig. Door de krijtverf te beschermen met de Dead Flat Eco Sealer wordt deze afwasbaar en kun je de muren goed schoon maken.

Direct klaar zijn na het schilderen? Dit is een matte, hyper afwasbare verf. Wie heeft er ervaring met het verven van meubels met krijtverf , ik wil graag een kledingkast en bureau van grenen gaan verven met krijtverf , wie heeft er tips voor mij? Annie Sloan krijtverf specialist.


Moet je grenen gaan voorbehandelen tegen bloeden net als bij eiken? Welke bescherming doen jullie er op soft wax , boenwas of lak? Abbondanza is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende verfproducten. De samenstelling van Abbondanza krijtverf en de prachtige kleuren op basis van authentieke pigmenten, zijn gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van decoratieve verftechnieken.


De Abbondanza verfcollectie is ontstaan uit passie en liefde voor het vak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts