maandag 30 november 2015

Rechthoekige stolp

Kies uit producten vanaf € 199. Deze glazen stolp uit de Cupola collectie van Leonardo heeft een eenvoudig maar stijlvol, functioneel ontwerp. Plaats de stolp over gebak, kaas, fruit of andere etenswaren. Zo blijft het voedsel van goede kwaliteit en kunnen er bijvoorbeeld geen vliegjes bij komen.


Op zich een mooie stolp maar hij is niet helemaal zwart zoals in de omschrijving staat.

De ondergrond is zwart maar het metaal is bronskleurig. Glazen stolp met zwarte rand. De glazen stolp is op zichzelf al prachtig om te zien dus je kunt hem zelfs leeg laten. Of je doet er een half opgerold tijdschrift in.


De hoge rechthoekige glazen stolp van House Doctor is hier erg geschikt voor. Stolp House Doctor €8via Wonenmetlef. De rechthoekige stolp heeft een meer industriële uitstraling waardoor die mooi in een.


Prachtige antieke rechthoekige stolp.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Het heeft een houten kruisbeeld wat rijkelijk is versierd. Stolpen zijn de decoratie voor in huis. Mepal Stolp Modula Groot De grote Modula stolp is voorzien van een uitneembare grijze snijplank en geeft direct zicht op de inhou ook in de koelkast! De doorzichtige stolp zorgt voor een goede afsluiting, waardoor deze doos geschikt is voor het bewaren én presenteren van diverse etenswaren, zonder nare luchtjes.


Daarna waren we de glazen stolpen een tijdje uit de gratie, maar dat is nu anders… de glazen stolp is terug van weggeweest. Bodemschat levert stolpen van glas en plastic stolpen in verschillende maten. Perfecte presentatie van uw waardevolle objecten en producten doet u met een stolp.


Onder een glazen stolp past bijna alles! Voor een nog betere uitstraling of de bescherming van uw kunstwerk of product, heeft Solits de plexiglas vitrinekap ontwikkeld. Andere klanten zochten een stofkap of stolp van plexiglas en kwamen uit bij deze plexiglas beschermkap van mm dikte. Indien u én een sokkel én een vitrinekap bij ons bestelt, bevestigen wij kosteloos een bovenplaat. Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur.


De decoratieve voorwerpen onder de stolp kan je variëren, zodat je interieur matched met het seizoen. Enkele tips voor het gebruik van glazen stolpen of vitrines in uw interieur. Musea zijn het er al eeuwen over eens: glazen stolpen zijn ideaal voor het tentoonstellen van verzamelingen en bijzondere items.

Tegenwoordig is het plaatsen van objecten in een stolp een echte trend in de interieur wereld. Voornamelijk vlinders in stolp zijn zeer. Voor een luxe bescherming van uw product kiest voor een glazen beschermkap, stofkap of stolp.


Hierdoor heeft u geen groenige gloed of groene randen wat kenmerkend is voor glas. Deze stolp heeft een naad en is dus niet uit stuk geblazen. Jaren het onderbord is een stuk ouder.


Een opvallende nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Deze manier van decoreren is helemaal niet nieuw, maar weer terug van weggeweest! De stolp van glas kennen we al voor het opbergen van chocoladebonbons en ander snoepgoed en etenswaren. Ook zijn glazen stolpen bekend als presentatiemiddel voor een kaas plankje.


De stolpen zijn te klein of te ouderwets voor een modern agrarisch bedrijf. Daarnaast gaat het houtwerk rotten door de verlaging van het grondwaterpeil, waardoor de fundering van de stolp gaat verzakken. Ook door blikseminslagen gaan veel stolpboerderijen verloren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts