zondag 29 november 2015

Mooie kleuren voor woonkamer

Mooie kleuren voor woonkamer

Woonkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Voor woonkamer , slaapkamer,eetkamer.


Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden. Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte. Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen.


Hang een paar mooie lijsten aan de muur, zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe. Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Van heldere kleuren tot pastel.


Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Vloer Kleuren Muurkleuren Huisstijlkleuren Thuis Behang Kleur Pallets Wanden Eetkamers Salons Huis. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren.


Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken. Kies kleuren die je helpen om tot rust te komen. Dus geen al te felle kleuren die van de muren spatten. En ook geen intens roo oranje of geel, want dat zijn kleuren die aanzetten aan tot activiteit.


Houd ook rekening met het feit dat je veel tijd doorbrengt in de woonkamer : urenlang op een Ferrari rode muur kijken is niet prettig. En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien waardoor je direct kunt genieten van het effect in een woon- of slaapkamer! Kleur heeft een grote invloed op gevoel, en aangezien elke kamer een andere doel heeft is het een goed idee om je kleur daarop aan te passen. Wij helpen je alvast een handje voor je kleurkeuze in de slaapkamer en de home office.


Stap 2: De kleur voor de muur kiezen. Wat doet kleur met jou en de ruimte? Als je muren een neutrale, witte kleur wilt geven zijn de opties eindeloos, zóveel kleuren wit. En ik weet dat veel mensen voor de standaard grote potten wit gaan die in de bouwmarkt staan, maar de kleur wit op je muren maakt zoveel verschil. Kijk verder en betaal ietsje meer, het is zoveel mooier in het eindresultaat.


Witte kleuren in jouw woonkamer. Een woonkamer in witte kleuren zal nooit vervelen. Wit is al jarenlang de meest gebruikte kleur in woonkamers omdat het neutraal is en ervoor zorgt dat de woonkamer groter lijkt. Wit is daarnaast ook perfect te combineren met alle andere kleuren in het interieur.


Trendy ideeën voor je woonkamer. Kiezen voor een te felle verfkleur: Als je eenmaal bedacht hebt om een kleur te kiezen pas dan op met een te felle kleur , kies liever een zachtere variant. Ik vond de kleur te wit en te kil voor de muur in mijn woonkamer , dus verfde ik hem opnieuw. Steeds meer mensen kiezen voor deze koelere wittint. Ben je iemand die niet tegen drukte en chaos kan?


Dan is het aan te raden om je woonkamer in te richten met rust en sereniteit. Ga voor neutrale kleuren , zowel in de basis als in de inrichting met meubels en decoratie. Gebruik serene en neutrale kleuren zoals wit, grijs en natuurlijke tinten, zoals in deze mooie woonkamer. Mooie kleuren voor de woonkamer. Blauw combineren met goud of oker in de woonkamer.


Een andere populaire kleur voor de woonkamer is blauw. Blauw staat voor rust, vrede, vertrouwen, evenwicht en stabiliteit. Blauw is een mooie basiskleur die in alle tinten mooi is. Bijvoorbeeld lichtblauw voor een heldere en luchtige uitstraling. De woonkamer is een plek om te ontspannen en te genieten van tijd alleen of met vrienden.


Het kiezen van een goede kleur voor de muren kan de sfeer van de ruimte aanzienlijk beïnvloeden, dus kijk mee naar de voorbeelden die je kleine kamer een schitterende look kunnen geven. Zorg er dus altijd voor dat er naast zwart en wit ook middentinten in grote hoeveelheid zijn. Pas zwart voorzichtig toe.


Ook zwart kun je goed combineren met andere kleuren. Grijs is iets tussen wit en zwart in. Net als in de natuur: iets dat verder weg is, is grijzer, er valt minder kleur op je ogen. Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer.


Mooie kleuren voor woonkamer

Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Als er één ruimte in huis is, die vaak gebruikt wordt, dan is het waarschijnlijk wel de woonkamer.


Het liefst breng je natuurlijk de meeste tijd door in een mooie woonkamer , waar jij je helemaal thuis voelt en die helemaal naar jouw smaak gestyled is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts